Kosarkasica Milica Dabovic
Star

7 Aprila, 2022 10:00

Odluka koja će promeniti sve: Milica Dabović strahuje kako će sinu saopštiti teške vesti

Košarkašica Milica Dabović tužna i razočarana

Bivša košarkašica koja trenutno učestvuje u u rijaliti programu „Survivor“ jedna je od najuspešnijih sportistkinja sa ovih prostora. Međutim, težak život i okolnosti dovele su je do toga da se često provlači u medijima u  negativnom kontekstu. Ove činjenica svesna je i sama budući da su njeni kiksevi sa muškarcima i bili povod za spekulisanja. Ne osvrćući se preterano na ove priče, Milica je uvek isticala da je dobra i požrtvovana majka i da se za dobrobit svog sina Stefana odlučila da ga odgaja kao samohrana majka.

PročitajteMilica Dabović otkrila ko je žena koja joj je uništila život!

Košarkašica Milica Dabović u strahu zbog sina i vesti koje će jednog dana morati da mu saopšti

Milica Dabović žali za prošlim vremenima i često ističe da bi volela da je bila stamenija i pametnija kada su u pitanju velike životne okolnosti i prekretnice.

— Često pomislim na izreku “da su mi one godine, a ova pamet”. Sve bih promenila, od početka do kraja. Ne bih menjala jedino sina, ali njegovog oca svakako bih. Zaradila sam velike pare i ne stidim se to da kažem. Radila sam i stekla stan, kola i garderobu. Ništa mi nije palo s neba. Ali, i to je imalo svoju cenu. U noćni klub nisam otišla 15 godina. U kafanu sam ušla nekoliko puta, ali samo kad bi me sestra Ana povela. Nikada nisam pila, ni pušila. Kafu nisam okusila. To niko neće da pomene, ali će se zato svi baviti mojim tetovažama i nazivati me starletom samo zato što nemam problem da objavim sliku u kupaćem kostimu.

Pročitajte: Milica Dabović prodaje STARE STVARI da PREŽIVI! Tako PREHRANJUJE sina!

milica dabovic

milica dabovic

— Ubija me pomisao da ću jednog dana morati da mu kažem: “Stefane, oprosti što sam ti za oca izabrala najgoreg čoveka na planeti“. Kad sam bila u situaciji da prebrojavam svaki dinar kako bih kupila pelene i hleb, on je ukrao detetova kolica i prodao ih. Uvek sam se trudila da budem dobar čovek. Poštena sam, vredna, hoću da pomognem. Mogu da prođem ulicom uzdignute glave a da niko ne upre prstom u mene. Sačuvala sam obraz i to mi je najvažnije — izjavila je Milica za Hello! magazin.

Milica je i ranije isticala da su njene veze bile katastrofalne. Podsetimo se kako je govorila:

– Moje veze su bile katastrofalne. Stefanovom ocu sam oprostila odmah, ali sebi ne mogu nikada. Svaki put se rasplačem kada vidim šta sam ja dozvolila i kako sam nasela… On se pojavio s tom savršenom pričom i kada vidim koliki je lažov i manipulator da on mene tako prevari, da je došao u moj stan i ukrao sve ono što Šime nije. Upoznala sam ga mesec dana posle tog raskida, bila sam najranjivija. Verovala sam u bajke da posle kiše greje sunce i da će on biti pravi otac za moje dete. Od svih muškaraca na ovom svetu, izabrala sam najgoreg – ispričala je košarkašica Milica Dabović jednom prilikom.

AUTOR: STAR

FOTO: Rajko Ristić / Ata Images