svet

10 Maja, 2016 21:46

SCANDAL! Na licu mesta: Enrike oduševio Beograd, Stefan Petrušić ga grlio! (foto/video)

Enrique Iglesisas foto Ivan Vucicevic (1) copy

Koncert kralj latino popa Enrikea Iglesijasa počeo je večeras u Areni eksplozijom energije kakvu ne pamti beogradska publika. Oko 13.000 fanova jedva je dočekalo da španski pevač izađe na binu i odmah sa njim zapeva dobro poznate hitove jedne od najvećih muzičkih zvezda današnjice.

Enrique Iglesisas foto Ivan Vucicevic (2) copy

 

Iglesijas je na samom početku odsvirao veliki hit „Wonderful life“ i tako odao počast tragično nastradalom pevaču Bleku .

U jednom trenutku latino zavodnik je skočio sa bine i popeo se na ogradu tribina gde su ga devojke bukvalno rastrgle. Međutim njemu to ni najmanje nije smetalo, naprotiv strpljvo je ljubio sve njih i pevao pesmu Bailamos.

Enrike foto Ivan Vucicevic

Enrike je u jednom trenutku došao i do sredine Kombank Arene pistom gde je legao i pozdravio fanove što su oni podržali gromoglasnom vriskom.

Enrique Iglesisas foto Ivan Vucicevic (3) copy

Iglesijasa nisu napadale samo devojke, u momentu kada se popeo  na ogradu tribine latino zvezdu je izgrlio pobednik Zvezda Granda Stefan Petrušić koji je na koncertu bio sa svojim ocem.

Španski pevač sleteo je danas u Srbiju a oduševljeni fanovi sačekali su ga na aerodromu. Pevač im je ispunio želju i sa svima se fotografisao.

Enrique Iglesisas foto Ivan Vucicevic (4) copy

 

Publika u Beogradu ima zadovoljstvo da vidi Enrikea odmah na početku njegove ovogodišnje evropske “Sex and Love” turneje. Sinoć je održao prvi nastup na Balkanu, u Zagrebu, na kome je proslavio i svoj 41. rođendan.

Atmosferu na koncertu večeras upotpunjuje bogata rasveta sa laserima i odlično ozvučenje, a za scenske efekte biće zaduženi brojni topovi sa konfetama najrazličitijih boja i beli baloni u ogromnim količinama.

AUTOR: ivan vuković

FOTO: ivan vučićević