Scandal

12 Februar, 2021 15:00

Kraljica SPLAVOVA je unuka Baba VANGE! Poseduje SNAŽNU intuiciju!

„Kraljica splavova” Danijela Vranić je poznat pod ovim nadimkom jer je harala klubovima i splavovima praveći odličnu atmosferu, ali malo ko zna da je ona u srodstvu sa poznatom proročicom. Baba Vanga je tetka je Danijelinom ocu.

Za Danijelu samo baka

Danijela je rado seća, ali kao baku, a ne kao vidovnjakinju.

Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu. Ona navodi da se njenoj porodici ne bi dopalo da ih pusti u javnost. – rekla je Danijela.

Danijela se dotakla i njenih sposobnosti predviđanja.

Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke radikalne stvari, ali je mi nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije verovao, iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici – rekla je Danijela.

Danijle ističe da je od nje možda nasledila snažnu intuiciju.

Ranije sam mogla da predosetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu jer uvek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htela preozbiljno da pričam o tome – zaključila je „Kraljica splavova” pišu Kurir i Mondo.

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN