Scandal

16 Oktobra, 2020 13:13

KRILA GA KAO ZMIJA NOGE! Maja Marijana pokazala DEČKA na proslavi SINDIKATA!

Proslava trideset godina Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije bila je prilika da se pevači i muzičari okupe, podsete na sve što je urađeno u borbi za njihova prava, a za Maju Marijanu i odličan povod da pokaže novog dečka.

Pevačica blista od sreće!

Na proslavu u jednom poznatom beogradskom restoranu Maja je došla ruku pod ruku sa novim izabranikom za koga je otkrila da se zove Nenad ali nije želela da priča previše detalja.

No, ono što nije skrivala bila su osećanja pa je tako pevačica blistala od sreće sve vreme se držeći za ruke a u jednom trenutku mu je i zapevala na uvo!


Sve ovo sa odobravanjem su gledale njene kolege među kojima su bili Goca Lazarević, Mina Kostić, Snežana Babić, Gale Kerber, Rade Jorović, Acko Nezirović, predsednik Sindikata Dragiša Golubović i mnogi drugi.

Golubović je skup otvorio kratkim govorom u kome je istakaoo da su ovo izuzetno teška vremena za branšu, podvukao šta je sve urađeno za pomoć estradi, i otkrio planove za naredni period.

Potom je, što je retka prilika, praćen maestrom Ljubišom Pavkovićem otpevao nekoliko pesama da bi mikrofon preuzeli ostali pevači i pretvorili to u pravu proslavu, jer im je, kako je Goca Lazarević to istakla ‘ovo retka prilika da zapevaju u godini pandemije’.

FOTO: ATA IMAGES, SEMUS