svet

July 29, 2016 09:42

By

Kriminalci reketirali Darinog kuma zbog duga od 4.000 evra!

Dara Bubamara foto Ivan Vučićević copy

Nenad Drljan, kum Dare Bubamare, koji je podneo krivičnu prijavu protiv pevačice zbog lažnih tvrdnji u medijima da je on ukrao gole fotografije iz njenog telefona i ustupio ih medijima, na meti je reketaša u Novom Sadu.

Kako piše alo.rs policija je u ovom gradu juče uhapsila G. M. (1984) i Z. Ć. (1965) zbog sumnje da su učinili krivično delo iznude u pokušaju, sopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Navodno, oni se terete da su uz pretnje nasiljem zahtevali od Drljana isplatu navodnog duga od 4.000 evra.

“G. M. je uhapšen neposredno pošto mu je oštećeni dao sumu od 3.000 evra, a nešto kasnije uhapšen je i Z. Ć. Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda”, stoji u saopštenju MUP-a.

“Nemam pojma o čemu se radi. Prvi put čujem za to, zato ne bih želela ništa da komentarišem što se tiče tog slučaja”, istakla je Dara ovim povodom.

Inače, Nenad je dospeo u žižu javnosti kada ga je ona posle pojavljivanja fotografija na kojima se samozadovoljava prijavila policiji. Dara ga je optužila ga je zloupotrebio njenu ličnu kartu, kojom je kupio broj, kao i mobilni telefon, s kojeg je zatim slao porno fotografije i poruke. Saga se nastavila tako što je nakon toga on tužio Daru.

“Ne mogu da budem ničije žrtveno jagnje, a na te laži i uvrede koje je plasirala u javnost odgovorio sam tužbom i angažovanjem advokata. Iz toga vam je jasno da li smo ostali u kontaktu”, rekao je tada Darin venčani kum.

IZVOR: alo.rs

FOTO: ivan vučićević