Svet

January 17, 2022 13:00

By

Kristijan čeka treće dete! “Srećan sam, zato mi se bivša žena sveti!”

Kristijan Golubović svoju vezu sa dvadeset osam godina mlađom Kristinom Spalević započeo je u “Zadruzi 4”, a iako su mnogi zadrugari sumnjali u to da će njihova ljubav uspeti nakon završetka rijalitija, oni su dokazali da je njihova ljubav prava.

“Srećan sam, zato mi se bivša žena sveti!”

RAJKO RISTIĆ

Naime, Kristijan je sada podelio sa svojim pratiocima radosne vesti, a to je da postaje otac po treći put.

– Rodbino, prijatelji, fanovi, po treći put ću postati otac. Ljubim vam dušu. A vi dušmani i hejteri JG – napisao je Kristijan objavivši  laboratorijski izveštaj svoje devojke.

Golubović iz prvog braka sa pokojnom nevenčanom suprugom, Danijelom Đukić ima sina Lazara, dok iz drugog braka sa Ivanom Veljković ima šestogodišnju ćerku Veru koju kako saznajemo ne sme ni da pozove a kamoli da joj priđe.

-Ja bih za moju ćerku Veru dao još sto miliona ako treba, ali ne na ovaj način da me njena majka prvo opljačka, a ona da traži još i alimentaciju 18.000 dinara. Za sada je to predlog suda, nije još ništa zvanično rešeno. Ovo nije ucena ovo je ženska sujeta jer smo Kristina i ja srećni. Ćerku nisam video za novogodišnje i božićne praznike. Sud je odredio da je viđam sredom, i da putujem da gledam svoju devojčicu sat vremena, e pa nek je onda gleda Čarli Čaplin, ja neću. zabranili su mi da ih kontaktiram i da im prilazim. Ne znam na koji period je ta zabrana, niti me iskreno zanima – rekao je Kristijan Golubović nedavno za STAR

ATA/IMAGES

 

Podsećamo, brak između Ivane i Kristijana završio se po izlasku kontraverznog zadrugara iz rijalitija “Zadruga” u kojem je on započeo romansu sa tri decenije mlađom Kristinom.

Pročitajte: Marija Šerifović menja profesiju! Šokiraće vas njeno novo zanimanje!

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES