Svet

11 Decembra, 2021 13:00

Kristijan Golubović JEDVA PREŽIVEO koronu! Otkrio kakve su POSLEDICE!

Kristijan Golubović bori se sa upalom pluća izazvanom korona virusom, a borba traje već desetak dana. I dalje otežano priča, ali ide nabolje.

Kristijan Golubović jedva preživeo koronu!

Lekari su ga ipak upozorili da će posledica svakako biti i da se pomiri sa tim.

– Prvih nekoliko dana je bilo strašno. Pluća su me bolela, krv mi je išla iz ušiju i nosa, pa onda neki kao gnoj. Virus je zahvatio i bubne opne. Levo plućno krilo je skroz pod upalom, desno delimično. Dolazi mi jedna žena medicinar, daje mi miks nekih raznih vitamina kroz infuziju, to mi dosta pomaže. Radi i sa sportistima – kaže Golubović i nastavlja:

– Vidim boljitak. Ipak, lekari kažu da će posledice svakako ostati. Verovatno na levo uvo neću čuti nekih tridesetak posto, a poremećen mi je i centar za ravnotežu. Imao sam perioda kad sam baš teško disao, svaki pokret me je umarao, pa sad strogo mirujem. Nije ovo uopšte za igranje. Ja koji sam mogao, što se kaže, volu rep da iščupam, bio pun snage, došao sam do ovog stadijuma – priča Kristijan i dodaje, da iako je devojka Kristina sve vreme bila s njim, ona se nije zarazila. Kristina je u jednom trenutku i sapasila Kristijana, jer je na vreme pozvala Hitnu pomoć, koja je došla i sprečila da iskrvari iz nosa i ušiju.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM