Svet

30 Decembra, 2020 18:00

Kristijan Golubović ozbiljno ZAKUVAO stvari u Zadruzi!

Kristijan Golubović ispričao je zadrugarima tajnu koju je video. Akteri su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, za kojeg je ona nedavno rekla da joj se dopada.

Sukob Tare i Kristijana se nastavlja

Koja je to smećarka! Tara u kupatilu, hvatam je tamo na stolici sa šminkom, i ulazi Ša, gleda u jednu kameru, pa u drugu, nešto joj pokazuje rukama. Znaš kako ga je pogledala, kao da se j*bu deset godina, tačno se vidi da ima nešto između njih. Ima nešto, da li od sada ili od ranije! – ispričao je Kristijan, dok su ga cimerke gledale sa nevericom piše Kurir.rs.

Kirstijan i Tara žestoko su se sukobili tokom dana u pabu, te je obezbeđenje moralo da reaguje nekoliko puta, na kraju je on ščepao Taru i bacio je na krevet. Golubović je nakon toga kaženjen dvonedeljnim honorarem.

Izvinjavam se Tari, ona je bila jako drska. Pali smo zajedno preko stolića, ali ja nisam imao nameru. Ja sam alergičan kada neko priđe mojim stvarima, ona je prsnula na kanađanke, na šorts i duks. Moje stvari su skupe, a ja ne bih voleo da ih neko uništi na taj način. Da je ceo bazen izbacila u pab, ne bi bilo frke, ali ulje ne može. Ako je sujeta zbog šlaga, to je strašno – rekao je Kristijan.

FOTO: IVAN VUČICEVIC