scandal

May 20, 2020 13:43

By

Kristijan Golubović potpisao UGOVOR za Zadrugu 4! “Dovedite mi SLONA, samo ne DEVOJKE koje će iznervirati moju ženu!” (VIDEO)

Iako je do kraja “Zadruge 3” ostalo nešto manje od dva meseca, produkcija najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, već je počela da radi na pripremama za sledeću sezonu, čiji je početak tradicionalno najavljen za septembar. “Zadruga” je od početka emitovanja beležila fantastične rezultate gledanosti, kao format sa konceptom koji do sada nije viđen, zbog čega je produkcija odlučila da već sada počne sa pripremom sledeće, četvrte sezone.

KRISTIJAN: “KAKVE CRNE ŠVALERSKE AVANTURE!”

Poznato je da je kroz prethodne tri sezone posebna pažnja bila posvećena kastingu i pokazalo se da je upravo precizan odabir učesnika doneo “Zadruzi” veliku gledanost i raznolikost dešavanja koja prati čitav Balkan, a takav pristup planiran je i za četvrtu sezonu. Kasting za “Zadrugu 4” je već počeo, a vlasnik “Pink Media Group” Željko Mitrović potpisao je ugovor sa prvim učesnikom koji će od septembra postati stanar Bele kuće. Željko je zvanično potvrdio da će Kristijan Golubović, nakon “Farme 6”, ponovo učestvovati u rijaliti programu TV Pink – milionskom auditorijumu ovog puta predstaviće se u novoj sezoni hiper rijalitija “Zadruga”.
– Očekujem zaista ono što nikad nije bilo do sada, ali na mnogo višem nivou koji do sada nije bio. Osećam i znam da će biti mnogo bolji takmičari i mnogo zrelija priča, godine su prošle, zreliji smo i mi kao osobe. Smatram da će ovo biti jedan od najboljih rijaliti šou programa ikada. Ne bih voleo da vidim neke devojke koje iritiraju moju suprugu pre svega, zato što ona striktno govori da idem opet tamo da pravim te kao “švalerske avanture”, što nije tačno, to je sve šoubiznis, ja sam pokušao da joj objasnim. Sve drugo može, mogu da dovedu slona, što se mene tiče – rekao je Kristijan nakon potpisivanja ugovora sa Željkom.

KRISTIJAN, I KAD SPAVA, JE GLEDANIJI OD OSTALIH KANALA!

Zbog verne Pinkove publike i očekivanja koje ima iz sezone u sezonu, Željko teži tome da stalno unosi inovacije kroz formate na najgledanijoj komercijalnoj televiziji. Zbog toga je Željko najavio malo drugačiju formu u odnosu na prethodne tri sezone “Zadruge” – uz Kristijana Golubovića, u “Zadruzi 4” učestvovaće najpopularnija imena iz dosadašnjih rijaliti programa TV Pink.
– U velikim smo pripremama za novu televizijsku sezonu. Pored velikog broja igranih programa, zapravo televizijskih serija, okosnica će naravno biti i rijaliti program, kao i tokom prethodnih godina. Razlika u ovoj sezoni, kada je u pitanju “Zadruga 4”, biće to što smo je koncipirali na način da to budu najprepoznatljiviji likovi i najveće zvezde iz prethodnih deset sezona. Otuda i Kristijan Golubović kao jedan od aktera koji je obeležio “Farmu 6” ako se dobro sećam. Danas smo potpisali ugovor i ja se dobro sećam jedne anegdote kada sam na nekoj konferenciji rekao podatak da je te godine Pink bio gledaniji kada je Kristijan spavao, nego svi ostali televizijski formati zajedno, što je bila istina i pokazalo se posle u rezultatima. U ovoj sezoni ćemo sigurno imati visoke, ja bih rekao rekordne rejtinge, pre svega zato što planiramo pet igranih programa i rijaliti u ovom obliku, tako da nemam nikakvih sumnji da će ovo biti jedna od najmoćnijih i najboljih televizijskih sezona. Zato smo u pripreme krenuli već u aprilu i maju, da bismo bili potpuno spremni za novu sezonu. Ono što je važno za Kristijana, pričali smo dugo i pored sklekova koje je obećao da će raditi, na hiljade dnevno, obećao je I da će prikazati jedno novo lice, više sportsko, a rekao je i umetničko, pošto je Kristijan, ako se dobro sećam i slikar. Biće dosta sporta u novoj sezoni, nadam se da će nas vreme poslužiti i da ćemo imati mnogo više vode nego što smo imali u prethodne tri “Zadruge”, vremenske prilike nam to nisu dozvoljavale. Mislim da ćemo sada, ako nas vreme bude dobro poslužilo, više stvari prebaciti na vodu. Kad sve ovo sagledamo, očekujem dobru, kvalitetnu i sigurno uspešnu ili možda najuspešniju ikada – rekao je Željko.

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! otkriva! Zašto ČOLA nigde NE PUŠTA ženu!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena i Dijana Đoković, ekskluzivno za SCANDAL! ISTINA o odnosu sa NOVAKOM!

Dakle, osim što će milionski auditorijum od septembra imati priliku da prati “Zadrugu 4” u vidu svojevrsne “all stars” sezone, nova televizijska sezona biće obogaćena novim igranim programima. Pred gledaocima će se od septembra naći čak pet novih igranih serija u produkciji i koprodukciji TV Pink, čime će se nastaviti trend započet prošle godine, kada su sa emitovanjem počele serije “Crveni mesec” i “Preživeti Beograd” – što je označilo povratak domaćeg serijskog programa na ružičastu televiziju posle desetgodišnje pauze. Pored rijaliti i serijskog programa, podjednaka pažnja biće posvećena i informativnom programu koji je u ovoj sezoni ostvario istorijiski nezapamćene rezultate. Osim pravovremenih i objektivnih informacija, TV Pink će i u narednoj sezoni ostati verna zabavnom programu i emisijama po kojima je prepoznatljiva.

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: PROMO I YOUTUBE