Kristijan Golubovic
Svet

15 Oktobra, 2021 17:05

Kristijan Golubović se ŽENI! Nevesta 30 godina MLAĐA! Evo ko će svirati na svadbi!

Kristijan Golubović se ženi, i uveliko planira gala venčanje sa svojom 28 godina mlađom devojkom Kristinom Spalević. Kristijan Golubović odlučio je da na proleće napravi veliku mrsnu pravoslavnu svadbu. Kristina Spalević uveliko traži venčanicu, dok je on zadužen za prostor i muziku.

Kristijan Golubović se ŽENI!

Želimo da to bude na proleće, da nam lepo krene nova godina, a i vreme je tad prijatnije. Naravno, mi uveliko radimo na bebi, ako ostane u drugom stanju, svadbu ćemo odmah praviti, ima da je organizujem za dve nedelje. Ja i rođendan pravim za 200 ljudi, tako da nema ništa od kruga najužih ljudi, biće to jedno opštenarodno veselje – kaže za SVET Golubović i dodaje:

Kristijan Golubovic,Kristina Spalevic

Pevaće mi Marko Bulat, jer je on obeležio neki period mog života i dugo se znamo, a Peđa Medenica mi je novi Toma Zdravković, on je obavezan. Sada trenutno ne možemo mnogo da se posvetimo svemu tome, jer krećemo na put. Spot za pesmu ćemo snimati širom Evrope, a za mesec dana bi sve trebalo da bude gotovo. Knjiga je takođe pri kraju i jako mi je žao što se Sajam knjiga neće održati ove godine, bila mi je velika želja da tamo prezentujem knjigu i svoje crteže. – kaže Kristijan za SVET

Kako se Kristijan pohvalio svojim pratiocima na društvenim mrežama, on ne želi da se crkveno razvede od Ivane sa kojom ima ćerku Veru.

On i Ivana se nisu venčali kod matičara, već samo u crkvi. Zato Kristijan sada ne želi da se crkveno razvede, već samo želi sa Kristinom da obavi građansko venčanje kod matičara. Tako će sa obe biti istovremeno u braku. Oduvek mu je bila želja da ima harem oko sebe, a sada će i biti tako. Brinuće on o obe žene, kao što brine i svojoj deci Lazaru i Veri  objašnjava jedan od Kristijanovih prijatelja za STAR i nastavlja:

 Išao je Kristijan u crkvu da se raspita da li mora da se razvede od Ivane pošto je poligamija zakonom zabranjena. Međutim, kako za crkveni razvod treba da se piše poseban zahtev, pa da se šalje patrijarhu, on je odustao od toga, pa su ga baš kritikovali u crkvi. Rekli su mu da je to što planira veliki greh i da se ne igra… E sad, šta će on uraditi, ostaje da vidimo.

Zadrugarski par Kristina Spalević i Kristijan Golubović nastavio je da svoju ljubav neguje i po izlasku iz najgledanijeg šou programa, a danas imaju poseban razlog za slavljem. Spalevićeva i Golubović slave pet meseci ljubavi koja je počela u „Zadruzi„, a Kristina je objavila romantičnu fotografiju iz jednog prestoničkog restorana na kojoj se vidi da se drže za ruke. Njih dvoje uparili su i identične autfite, što još više dokazuje da su kao jedno.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET / JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ