Scandal

September 17, 2020 15:06

By

KRISTIJAN JOJ PRETI SMRĆU! Stanija strahuje za svoj ŽIVOT, traži pomoć POLICIJE!

Nakon što se Kristijan Golubović javno zakleo će je ubiti ukoliko mu se iskreno ne izvini za to što mu je spomenula dete, oglasila se Stanija Dobrojević i apelovala na reakciju svih nadležnih organa.

Neće više da mu ćuti!

Naime, Stanija je putem društvenih mreža istakla da godinama polazi kroz pakao zbog Golubovića i da će ga ovoga puta pravno goniti zbog pretnji smrću.

https://www.instagram.com/p/CFNzEjShNhf/

Nisam verovala da ću biti prinuđena da ovako nesto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću!!! Pre 5 godina me je ovaj čovek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i cutala?! Niko reagovao nije – besno je poručila Stanija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели It’s me, Stanija! (@stanijadobrojevic) дана

Kristijan mi sada javno preti smrću, državo reaguj! Dosta je više! Osim toga što ću podneti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šoubiznis, ovo je moj život i večeras mi se javno pretilo ubistvom – apelovala je Stanija putem društvenih mreža.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ