Kristijan Golubovic,Kristina Spalevic
Svet

September 4, 2021 17:00

By

Kristijan: „Miljana me zove i MOLI za s*ks! MOŽE ali za veliku lovu”!

Miljana je meni kad sam gostovao u emisiji slala poruke: ‘Gde si, ajmo zajedno na Dedinje, kaži mi gde da dođem, sama sam u Beogradu'”, tvrdi Kristijan Golubović i nastavlja:

Miljana me zove i MOLI za s*ks

Pa šta je htela? S*ks je htela. Nisam joj ništa odgovorio. Umislila je da me ona izbacila iz rijalitija, pa pominje i tužbu. Ona mene može da tuži samo zato što je nisam s*ksualno zadovoljio! Kakvo crno nasilje? Za veliku lovu mogu da je dovedem u neki hotel, pa da vidite šta će ona da radi za pet minuta. Samo za neke opasne pare, kad bi mučenica dogorela do onog da dahće, ja bih joj rekao: ‘Ovo je skrivena kamera’. Da uradim to i srušim Jutjub. – priča za SVET Kristijan Golubović.

Kristijan je još u rijalitiju tvrdio da je Miljana na sve načine pokušavala da ga s*ksualno zadovolji:

Ja sam odlazio kod nje u apartman da bih išao u WC, a ona mi uleće u kupatilo i viče: “Daj mi ga, molim te.” Gledala me je kroz ključaonicu kao s*ksualni manijak. Svoje intimne delove tela brisala je mojim stvarima. Uletela je sa čašom ‘koka-kole’ kada sam bio pri kraju m****bacije. Tražila mi je s*ks, rekao sam da nema šanse. Završio sam u tu njenu čašu, a ona je sve popila – kaže Kristijan i objašnjava da li će ući u “Zadrugu”:

Za novu sezonu tražim pola miliona evra, bez toga neću da pričam. Bez Kristine ne bih ušao, ali ona može da ide, mada bi je razapeli kad bi ušla bez mene.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET