kristijan tuži bivšu
Star

25 Februar, 2022 21:00

Kristijan ne zna gde mu je glava zbog Kristine! “Doktor im zabranio da prave bebu pre leta!”

Od kada je Kristina Spalević izašla iz bolnice posle teške operacije slepog creva i gubitka blizanaca u drugom mesecu trudnoće, Kristijan Golubović ne zna gde bije. Naš paparaco uslikao ga je kada je po centru grada jurio lekovite čajeve za svoju devojku.

Kristijan Golubović prolazi pakao!

Foto: Bojan Vuković

Kristijan je van sebe, i sam priznaje da je pogubljen i da se baš uplašio kada se Kristini zdravlje pogoršalo. Plakao je kao mala beba. Nije znao šta ga je snašlo. Danima nije ni spavao, jer se mnogo brinuo. Sada kada je Kristina konačno kod kuće, on je svu brigu prebacio na sebe. Trči u kupovinu, sprema joj da jede zdravo. Na njoj je samo da odmara da oporavi organiza,m od tolikog stresa koji je doživela – objašnjava izvor blizak Kristijanu i nastavlja.

– Našao je neku ženu koja pravi neke lekovite čajeve pa mu je preporučila da bi to trebala da pije Kristina kako bi ojačala organizam i podigla imunitet. Odmah je pojurio da nabavi sve samo da se ona oporavi. Zna da sada od nove trudnoće nema ništa neko vreme, jer su i doktori zabranili. Da se do leta potpuno oporavi, pa onda ako posle pregleda sve bude ok, mogu opet da prave bebu, jer im je to velika želja.

PROČITAJTE: Evo zašto Kristijan Golubović ne sme ni da POZOVE ĆERKU, a kamoli da joj priđe!

Foto: Bojan Vuković

Podsetimo se, Kristijan Golubović nedavno je za „Svet“ ekskluzivno otkrio kroz kakav su pakao prošli on i njegova izabranica Kristina i to prethodne nedelje.

-Kristina se posle gubitka naše bebe, za šta se ispostavilo da je zapravo bilo dva ploda, danima nije osećala dobro. Kočili su joj se ekstremiteti, preznojavala se. Bude joj pretoplo, pa prehladno, pa tako u krug. Kad se vozimo kolima svaki prelazak preko ležećeg policajca je za nju bio baš bolan. Kristina je baš jaka, može puno toga da izdrži, ali kad ona kaže da joj nije dobro ili da je nešto boli, tu znate da je stvar alarmantna! Odmah smo otišli u Ugrentni, kad tamo, haos totalni. Gangrena uveliko krenula, debelo crevo je pod upalom, slepo crevo se izokrenulo u stomaku, izmestilo iz ležišta. Ma, totalni haos. Kažu lekari, dok je ne otvorimo, ne znamo kakve prognoze da vam damo – ispričao je u dahu Kristijan i nastavio.

Kristijan se ne odvaja od nje, daje joj punu podršku i čini za nju sve što je neophodno. Kristijan je vom prilikom otkrio s kakvom se neizvesnošću borio i koliko je sve  ovo za njega bilo stresno i naporno. Ali, ostao je jak zbog nje.

Kristijan Golubovic i Kristina Spalevic

Foto: Bojan Vuković

– Ja ne znam koliko sati nisam spavao, neizvesnost. Možda nas stvarno Bog kažnjava za neke stvari, ne znam. Hrišćanin sam, sve prihvatam. Počevši od toga da li će da preživi, jer prognoze nisu bile najsjajnije. Pa kad sam dobio informacije da je život spašen, da vidimo kolika je šteta načinjena, šta možemo da uradimo – bio je iskren Kristijan koji se osvrnuo i na negu lekara.

Ona, naime ističe da ne želi bilo koga da okrivi za propuste u lečenju, ali neko jeste izazvao problem.

– Ljudi, sve vreme se vodi trudnoća, i ako ok je. Onda mesecima Krisitna krvari, kažu, i to je normalno, dešava se. Onda ispadne ovakav haos, da bi rekli, ovo se prvi put dešava. Ma, stvarno? Šta ja imam od toga? Samo da mi Krisitna izađe živa i zdrava iz bolnice, pa idemo na neki odmor, da se osamimo od svih I svega, da napunimo baterije. Naredna tri meseca su nam rekli da ne možemo ni da razmišljamo o tome da radimo ponovo na bebi, jer je njen organizam jako izmoren, oštećen, pa sve da se vrati u normalu. Ali, mi ne odustajemo. Još ne znamo koliko je štete kod nje napravljeno i koliko ćemo morati da se borimo da se Kristina ponovo dovede u normalu – rekao je Golubović prilikom iskrene ispovesti za „Svet!“

 

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković