kristijan golubovic
Svet

30 Januara, 2022 21:00

Kristijan ponovo opleo po Ražnatovićki: „Arkan je sabotirao Karleušu, da bi probio Cecu!“

Kristijan Golubović, svedok mnogih događaja koji su se desili devedesetih godina prošlog veka, nedavno je opleo po Ceci Ražnatović, tvrdeći da se njen sadašnji način života ne bi dopao Arkanu.

Međutim, žestoki momak se tu nije zaustavio, te je svesrdno podržao Željkovu decu u potraživanju očeve imovine.

Kristijan Golubović

PROČITAJTE: Kristijan Golubović žestoko isprozivao Cecu: Ona dovodi frajere u kuću, a Arkan je gleda s onog sveta i negoduje!

Hvala Bogu da su se napokon dozvali pameti i da traže ono što je njihovo! Ja poznajem genezu celog nasledstvo u Ljutice Bogdana, sve kako je krenulo od Natalije i Arkana. To je bila njena kuća od 87 kvadrata, pa se to Arkanovim moćima širilo. Siguran sam bar 50 posto pripada deci, četvoro koje je rodila Natalija, koja se vukljala po Grčkoj, pošto je Arkan rekao da ne može ona da živi tu jer ima novu devojku. Ceci nije mesto u toj kući. Kao kad bi sad Ceca spavala u istom krevetu sa nekim drugim, tamo gde je Arkan ležao sa njom, bolesno. Anastasija i Veljko su od rođenja ušuškani, a mi smo ostalu decu čuvali po Grčkoj, po iznajmljenim stanovima da ih ne ubiju razne kriminalne grupe. Niko od sadašnjih stanara iz te kuće nije zvao da pita kako smo dole i da li su svi živi. Samo je Arkan slao pare da ih zbrinem, a za devojku Cecu sam iz Grčke slao bunde, naočare, ma sve što je tražila.

Kristijan ponovo opleo po Ražnatovićki: „Arkan je sabotirao Karleušu, da bi probio Cecu!“

S obzirom na to da Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša važe za ljute rivalke, Kristijan je prokomentarisao i šta misli zašto je to tako.

popović urlao na cecu

Ja verujem da je Arkan sabotirao Karleušu, probijajući svoju devojku Cecu, koja je bila ista kao Jelena, samo je razlika što je jednu voleo a drugu ne.

PROČITAJTE: Ana Bekuta se rešila Mrkinih stvari! Evo gde su završile!

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ