Star

12 Juna, 2021 19:00

Kristijan POTPISAO RAZVOD! Ženi ostavio 60.000 evra i STAN!

Kako Star saznaje, Kristijan Golubović podneo je papire za razvod braka sa suprugom Ivanom. On je sa svojim advokatom potpisao papire, a bivšoj je ostavio stan u Kraljevu, kao i sumu od 60.000 evra.

“Od advokata je zahtevao da ga oslobodi alimentacije!”

„Kristijan je želeo da izađe iz Zadruge i sa suprugom obavi razgovor oko razvoda i podele imovine, ali ona nije želela da se sa njim vidi. Kako ne bi odugovlačio, i čekao kraj rijalitija, on je sa svojim advokatom popričao i zatražio razvod, a pre nekoliko dana stigli su i papiri da potpiše. On je izašao na kratko, potpisao je papire i sad se čeka samo da Ivana potpiše i da ih sud razvede. On je svom advokatu rekao da ostavlja stan u Kraljevu Ivani sa kojom ima ćerku Veru, kao i 60.000 evra koje ima na računu. Smatra da je time obezbedio i nju i dete. Zahtevao je da se vrlo precizno ispiše sve, jer ne želi da daje klasičnu alimentaciju. On će svakako ćerki pružati i kupovati šta treba, a takođe je naglasio da advokat prenese Ivani da insistira da ćerku viđa kada god poželi. Koliko mi je poznato, Ivana još razmišlja o uslovima koje je Kristijan postavio, ali najverovatnije da pristaje na sve, s obzirom da je rekla da će uskoro potpisati razvod jer želi da se što pre razvede”, kaže Golubovićev prijatelj i dodaje:

„Ona je zamolila da se na sudu ne sreće sa Kristijanom jer ne želi da ga vidi. Mnogo je pogodilo to što je opleo po njoj i govorio kako mu je brak sa njom bio loš. Više je boli to, od same prevare. Kristinu ne spominje, ni ne gleda više rijaliti uopšte”, završava naš izvor.

Sa druge strane, Kristinina prijateljica kaže da nakon sukoba koji su imali ona i Kristijan više niko od njenih ne podržava tu vezu.

„Kristina je već pobegla iz veze u kojoj je bla maltretirana, Kristijan je počeo baš da je ponižava, i onu kragnu kojoj je napravio tokom svađe, katastrofa. Vidim ja šta on radi, on je nesiguran muškarac, a kako bi sebe uzdigao u Kikinim očima, on izmišlja kako ga spopada Mina koja može ćerka da mu bude, pa kako Miljana hoće s*** sa njim, ne vidim čemu to. Strašno, više niko ne podržava da ona bude sa njim”, kaže Kristinina drugarica.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČICEVIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE