Svet

19 Oktobra, 2020 19:00

KRISTIJAN PRETI CECI? „Kad izađe moja AUTOBIOGRAFIJA, te divne majke i bake će CRVENETI!”

Kristijan Golubović tvrdi da je napisao autobiografsku knjigu koja će biti objavljena tokom njegovog boravka u rijalitiju Zadruga.

Otkriva najmračnije tajne estrade!

Stavljali su me u kontekst sa Cecom Ražnatović. Te da li smo imali seks, da li smo se zabavljali, da li smo imali ovo il ono. Ja znam sve tajne ovog grada i ove države ali bilo bi krajnje degutantno da ja sad prčam o majci dvoje dece šta je radila pre 25 godina i s kim je radila. To je njena privatna stvar i privatna stvar onih koji su to radili s njom – rekao je Kristijan za SVET i dodao:

Ja znam da novinari žele da saznaju sve najmračnije tajne, ali imaćete moju autobiografiju do kraja ove godine i pročitaćete bezbroj stvari koje će promeniti ono što ste prihvatili kao istinu. Ja ne izmišljam priče već iznosim činjenice koje su nepobitne i koje dokazuju totalno drugačiju istinu. U mojoj autobiofiji moći ćete da pročitate sve o mom odnosu s pevačicama, biće ispričane u trećem licu, jer te neke bajne mame i bake danas, nekada su bile samo obične pevačice ili ono što se kaže lake žene. Nije džentlmenski pričati o tome, ali te koje budu trebale pronaći će se i crveneće se i to debelo. To su one tada. Sada ne znam šta su, al za mene će zauvek ostati ono što su bile, a to im ne služi na čast.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET