Svet

September 9, 2021 21:00

By

Kristijan priznao: „Ivana mi ne da ni DETE da vidim!”

Kristijan Golubović ne kaje se što je započeo novi život sa Kristinom Spalević, ali sreću mu kvare loši odnosi sa bivšom ženom Ivanom, koja mu ne da da viđa sedmogodišnju ćerku Veru.

Kristijan priznao sve o odnosu sa Ivanom!

Sa ženom se odnosi nisu sredili, danas sam je baš zvao. Želeo sam da odvedem ćerku u školu, kreće u prvi razred, ali ona mi ne da. Ne moram ja da ulazim u školu, samo da budem prisutan, to je veliki dan za nju, ali Ivana mi je odbrusila: ‘Nema šta ti nju da vodiš, ti si nas ponizio, nemaš pravo’. Po Ivani, ja više nikad ne bi trebalo da vidim dete, zato što imam švalerke ili ti devojke. Ja nisam oženjen, s Ivanom sam se venčao u crkvi, ali to se ne računa, živeli smo u zajednici, napravio sam šta sam napravio, stidim se i kajem, ali volim svoju devojku, možda buduću ženu, možda buduću bivšu, ko zna. Možda nju prevarim sa Ivanom, ja sam takve prirode. Da mi je neko rekao da ću Ivanu da prevarim, ne sa ovom, nego sa Monikom Beluči, ja bih ga pljunuo u lice – kaže za Svet Golubović, koji pravdu ne želi da traži sudski putem:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official)

Pokušaću lepim da ispeglam jer ne vredi drugačije. Ako mi ne da, njoj na dušu. Nemam nikakav kontakt s Verom, ćerka je nabaždarena kao da tatu uopšte nema, ne doživljava me kao oca. To mi jako teško pada, ona je moje čedo. Ja pomazim mačku na ulici, a ne svoje dete rođeno, ja sam emotivac, zaplačem kad gledam ljubavni film, moja duša je svilena i mnogo volim ćerku, al Ivana mi je sve zgadila. Napravio sam sranje, imam grižu savest, ali nije u redu da ona svoju sujetu i frustraciju leči preko deteta. Posle ‘Zadruge’ imali smo dva dobra susreta i dva katastrofalna. Kad se njoj digne p**ka, bude sve okej, ali kad joj se ne digne, onda je užas. Kada je prvi put videla Kristinu, poljubila je i kaže: ‘Nemoj da se kriješ, nisi ti meni kriva’, a onda meni: ‘Šta ona tvoja k**va radi’. Ja gledam, ne mogu da verujem. Mislim da bi se Ivana pomirila sa mnom kada bi ja otkačio Kristinu – tvrdi bivši zadrugar.

Kristijan i Kristina snimaju tri pesme, on izdaje autobigrafiju, otvaraju kafić, počinju prodaju k2 wear majica, a na sve to prave i bebu.

Ako Kristina zatrudni, sve se menja u životu. Komšinica se žali, kaže gde ste se baš kod nas u zgradu doselili, dosta smo vas na Pinku gledali i slušali, a sad ovde ko zečevi po ceo dan. Živimo u stanu na Zvezdari, unajmili smo ga, ali možda ga i kupim – kaže Kiki za Svet.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ