kristijan tuži bivšu
Star

November 24, 2021 18:00

By

Kristijan TUŽI bivšu ženu! „Delićemo sve na pola, jer je ispala KVARNA!”

Kao bomba odjeknula je vest da je Ivana Veljović prijavila još uvek zakonitog supruga Kristijana Golubovića za nasilje u porodici zbog čega mu je, nakon privođenja, izrečena i mera zabrane prilaska! Kako je za Star rekao Kristijan, do fizičkog nasilja nije došlo! Tvrdi da mu je supruga sve smestila jer ne želi da mu da ni dinar od svega što je zaradio u Zadruzi.

Kristijan tuži bivšu ženu!

Rekao sam joj da i moj sin Lazar ima pravo da uživa u mom novcu, na šta mi je ona rekla da će me prijaviti za nasilje ukoliko nastavim da joj tražim pare. Ispao sam i više nego fer prema njoj, ostavio sam joj stan u koji je uloženo oko 30.000 evra da se sredi i opremi. Ima sve, i tako da mi vrati, da me optuži za nešto što se nije desilo. Nisam joj tražio da mi da sav novac, nego delić, jer ja imam i sina iz prvog braka koji zaslužuje da ga otac časti i pomogne ako treba. Ona je podizala novac dok sam bio u Zadruzi i sad mi je rekla kako je sve potrošila, a to je laž, ona nije inače sklona da troši na sve redom. Dok se ona baškari u luks stanu koji sam joj ja obezbedio, ja živim kao podstanar, i nikad joj to nisam prebacio – kaže za Star Kristijan koji sad iz inata hoće da deli sve sa Ivanom na pola.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official)

Tužiću je! Prvo ima da se reši pitanje oko viđanja moje Vere, neće me više ucenjivati kako neću moći da vidim dete ili da me pušta na pola sata. Pošto nije želela da se lepo i civilizovano dogovorimo i da mi da taj delić koji sam tražio, sada će dobiti tužbu, pa ćemo na sudu da delimo sve na pola. Jasno će se videti koliko sam zaradio, pa će morati da mi polovinu isplati. Ja razumem da ona ne može da mi oprosti javnu prevaru i Kristinu, ali i za prevaru je kriva ona, osam godina smo bili zajedno, stalno me je napadala da je varam, da radim ovo ili ono, eto ti sad… – završava Kristijan kome je Kristina velika podrška i u ovim trenucima.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ