svet

November 5, 2013 19:28

By

Kristina Kovač: Nije moj posao da učim Željka Joksimovića kako da prepozna emociju u pesmi!

kristina kovac x factor

Iako je od startovanja najpopularnijeg svetskog muzičkog programa „X faktor“ prošlo tek nedelju dana, gledaoci su jasno mogli da primete da su među sudijama već izbile varnice. Naime, Kristinu Kovač jedan od takmičara je uspeo da podigne na noge svojim dinamičnim nastupom već u prvoj epizodi, ali ona nije propustila priliku da gostujući na Radiju S u emisiji „Dan sa Vesnom“ prokomentariše ovu situaciju:

“Nisam bila takva na snimanju ove emisije, suštinski vi gledate ono što produkcija odabere kao nešto što bi voleli da predstave u emisiji”, bila je iskrena članica žirija.

Na pitanje voditeljke Vesne Zakonović Arežine, da li je tačna konstatacija Željka Joksimovića, da se emocija bolje razume kada se peva na maternjem jeziku, Kristina je odgovorila:

“Ja emociju ne vezujem za jezik i to je razlika između mene i Željka. Mislim da muzika priča univerzalnim jezikom i da neko može da peva na bilo kom jeziku i prenese savršenu emociju. Ne slažem se ni sa činjenicom da takmičari ne mogu da donesu emociju ako pevaju na engleskom, niti da mi kao slušaoci ne možemo da je doživimo ako se peva na engleskom”, objasnila je Kristina.

zeljko joksimovic x factor

Na voditeljkino šaljivo pitanje, da li će biti dobra koleginica i naučiti Željka Joksimovića da prepozna emociju kada se peva na engleskom jeziku, Kristina je kroz smeh odgovorila:

“Nije moj posao da ga učim, trebalo je neko drugi da ga uči ranije, ali eto… Šta da radimo, može i ovako, valjda”, odgovorila je pevačica, i dodala da je dobro što u žiriju sede ljudi različitih karijera i karaktera, svakako mnogo bolje nego da su svi jednaki.

Tekst: Life Content

Foto: Facebook