Krivac za raspad grupe "Elitni odredi"
Svet

June 21, 2023 20:58

By

Razotkrivena: Nikoliju okrivili za rastanak estradnog para, ali to nije njen jedini greh

Krivac za raspad grupe “Elitni odredi” je navodno Nikolija

Iako je među mlađom populacijom već godinama jedna od najtraženijih muzičkih zvezda, Nikolija Jovanović se i dalje bori sa predrasudama kada je njen rad u pitanju. Njen uspeh pripisuju njenoj majci Vesni Zmijanac. Za mnoge je ona čak i glavni krivac za raspad grupe “Elitni odredi”.

Pročitajte Zgrčena utroba i strašan bol u grudima – Nikolija i Relja izgubili bebu, Vesnina patnja jača i od bolesti 

Krivac za raspad grupe "Elitni odredi"

Ata images

Pevačica je sada iznela sve optužbe koje stižu na njen račun.

– Donela sam vam novi zvuk pre 10 godina, bila jedini ženski artist ovog žanra u muškom svetu, to mi je tad “mama platila” – OK! Ređala sam hitove svake godine : “Prodala se, prešla u folk, fuj!” – OK! Zaljubila sam se u čoveka s kojim sam već 9 godina : “Rasturila grupu – ku***tina, treba je ubiti” – OK! Celu svoju karijeru sve sama plaćam, nisam ničiji projekat, živim od svoje muzike – uradim pesme za svoju dušu : “Ovo je užas, vrati se na staro” – OK – navela je pevačica i nastavila da nabraja neprijatne komentare koje svakodnevno dobija.

Pročitajte Zbog plastičnih operacija Nikolija više ne liči na sebe – Usta kao kod patke, ogromne grudi

Krivac za raspad grupe "Elitni odredi"

Dragan Gajić

– “Ne slika decu, šta glumi?”, “Ugoj se, vidi na šta ličiš!”, “Nikad nećes biti kao mama” – OKEJ! Nikada vam nisam svima bila po meri, sa uvredama sam naučila da živim “jer to je deo javnog posla”. Na mržnju nikad neću odgovoriti mržnjom. Nikad neću mahati parama koje sam zaradila. Nikad neću probati da se dopadnem vama koji mi uredno servirate mržnju već više od deceniju. Vi ste Tviter komentar, a moj život su moja porodica, ljubav koja me okružuje, kao i muzika koju radim. Želim vam svima da budete “neuspešni” kao ja i bićete srećni u životu, verujte mi. Niki – napisala je pevačica na svom Tviter profilu.

Pročitajte Nikolija Jovanović nikad iskrenija – Često plačem zbog majke

Nikolija je, kao što se i moglo očekivati, dobila veliku podršku od svojih pratilaca, koji su zgroženi mržnjom usmerenoj ka pevačici.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, DRAGAN GAJIĆ,ATA IMAGES, TWITTER