Posao Lune i Marka
Svet

15 Juna, 2022 10:00

Za Đoganijeve nije bilo mesta na krštenju Lunine ćerke: Evo šta o tome kažu Vesna i Đole

Krštenje Lunine ćerke prošlo je bez Vesne i Đoleta

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su krstili ćerkicu Miu, a sada se oglasila Vesna Đogani koja je otkrila da Đole i ona nisu dobili pozivnicu

Krštenje Lunine ćerke

– Nismo bili pozvani na krštenje Lunine ćerke, nismo. Nek im je sa srećom – poručila im je Vesna Đogani, a pevačica je istakla da je srećna zbog činjenice da je mnogo dece voli.

Krštenje Lunine ćerke: Za familiju nije bilo mesta

– Mlađi su me prihvatili zbog mog angažmana na TikToku. Na mlađima svet ostaje! Đoletu nimalo to ne smeta – priznala je Vesna.

Podsetimo, Đole Đogani je nedavno otkrio da nije video Luninu i Miljkovićevu naslednicu, kao i da nemaju komunikaciju.

Krštenje Lunine ćerke

Rajko Ristić

Pročitajte: Šokantno priznanje Đoganijeve ćerke – Luna i ja se nikada nismo upoznale, a očeva porodica se udaljila od mene

– Ne čujem se sa Lunom, čujem se sa Gagijem. Sa Lunom nemamo komunikaciju, osim nekih momenata kad se viđamo na rođendanima i slavljima. Ne pričamo previše, samo „Zdravo, kako si“. Odnosi se nisu pokvarili, nego nikada nismo nešto preterano pričali. Sa Anabelom uopšte ne pričam, samo sa Gagijem. Nisam video Luninu bebu, samo preko fotografije koju mi je Gagi pokazao, naravno da bih voleo da je vidim uživo. Nema razloga za svađu, znate i sami da se u rijalitiju pričaju istinite i neistinite priče, da to bude tamo zanimljivo, pa onda izađu i izvinjavaju se. Luna se nije izvinila, jer nismo o tome ni pričali – rekao je nedavno Đole za Kurir.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели @luna_djogani (@lunina__armija)

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM