Stajling Manuele Bijelić
Svet

14 децембра, 2022 14:15

Zar se ovako oblači milionerka: Ćerka Dragane Mirković izazvala haos odevnom kombinacijom FOTO

Krzneni prsluk i ove zime je apsolutni hit a obožava ga i Manuela Bijelić

Najpopularnija pevačica Dragana Mirković ponosna je mama dvoje dece, Marka i Manuele koji su donedavno živeli veoma povučenim životom, a na društvenim mrežama nisu bili aktivni. Kada su ipak odlučili da otvore naloge na „Instagramu“ nisu ni slutili koliko će pažnje javnosti za vrlo kratko vreme privući, a breme popularnosti njihove majke osetili su i na svojoj koži.

Pročitajte: Okršaj Cecine i Draganine ćerke – Anastasija i Manuela nastavljaju ono što su njihove majke započele

Krzneni prsluk

Foto: ATA images

To je posebno teško palo pevačicinoj mezimici koja je naprasno odlučila da se sa istog povuče, te je ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića ugasila svoj nalog. Ipak, to je potrajalo svega dva meseca, a sad je „Instagram“ profil Manuele Bijelić ponovo aktivan na opšte oduševljenje mnogih.

Pročitajte: Zloupotrebljena sam –  Ćerka Dragane Mirković prvi put progovorila, potresla sve – Brat je podržao (FOTO)

Krzneni prsluk

Foto: ATA images

Iako pažljivo bira sadržaj koji će na društvenim mrežama deliti, ćerka Dragane Mirković za kratko vreme privukla je veliki broj pratilaca koji su mogli da zavire u njenu svakodnevnicu, a mnoštvo komentara dobija mahom od ženske populacije, posebno zainteresovane za njen način šminkanja, odevanja kao i celokupan izgled i stil.

Pročitajte: Izvini, mama – Sin Dragane Mirković NAPUSTIO roditeljski dom, sve objavio na Instagramu (FOTO)

Krzneni prsluk

Foto: Instagram

Tako i ovog puta, fotografija tip-top skockane Manuele nije mogla proći nezapaženo, a krzneni prsluk u kojem je pozirala, u prvi plan je istakao njen istančan ukus za modu. Idealna za ove hladne dane, bunda Manuele Bijelić u nežnoj nijansi kajsije nesumnjivo je privukla poglede mnogih, piše Story.

Upečatljivim krznom, Manuela je izazvala opšte oduševljenje pratilaca, a kako je već počela da zadaje lekcije iz stila, njen profil nesumnjivo mogao bi poslužiti mnogim damama za pronalazak modne inspiracije.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram