Ubistvo Ksenije Pajčin
Star

11 марта, 2022 21:15

REKONSTRUKCIJA SVIREPOG UBISTVA KSENIJE PAJČIN: Detalji tragedije LEDE KRV U ŽILAMA!

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac.

Vest je odjeknula kako u Srbiji tako i u regionu, a koliko je njihova smrt potresla javnost govori činjenica da se i na Tiktoku (koji nije postojao tada) pojavljuju fotografije i snimci tragično nastradale pevačice, ali i detalji iz noći u kojoj su uništene dve porodice.

Naime, sada se pojavila fotografija rekonstrukcije ubistva Pajčinove i samoubistva Kapisode, a na kojoj se vidi položaj dva beživotna tela u stanu na Voždovcu. Ksenija Pajčin ubijena je na samom izlazu iz svog stana nakon što se posvađala s dečkom Filipom Kapisodom. Press saznaje da je Ksenija nakon svađe već obukla jaknu i bila na izlaznim vratima kad joj je Filip ispalio metak u glavu.

Pročitajte: Otkrivena velika TAJNA! Ksenija Pajčin htela da MOLI Draganu da je SPASE!

Policija je rekonstruirala celi događaj i zaključila kako je ubistvu i samoubistvu prethodila žestoka svađa.

-Ksenija je na sebi imala jaknu, znači bila je spremna za izlazak. To što smo telo pronašli u hodniku pokazuje da ju je Kapisoda sustigao skoro na samim vratima. U prilog takvom zaključku govori i to što je on bio samo u majici i trenerci. Očigledno ju je pokušao zaustaviti, a kada mu to nije uspelo, pucao joj je u glavu -priča za Press izvor blizak istrazi.

ZA PIŠTOLJ NIJE IMAO DOZVOLU

Nakon što je ubio Kseniju, Filip je otišao u sobu i pucao sebi u usta. Pretpostavlja se da je pištolj kojim je ubio Kseniju pa zatim i sebe u stan doneo Filip. Iz policije se doznaje da za njega nije imao dozvolu.

Prijatelji i poznanici Ksenije i Filipa njihovu vezu opisivali su kao fatalnu. Često su se svađali, a nagađa se da je razlog poslednje svađe koja je imala tragične bila Ksenijina odluka da pobaci njihovo dete.

Najbolji prijatelj Ksenije, Goran Stojićević Karamela, ispričao je tada za „Blic“ kako je Kapisoda u nedelju naveče, kad se par posvađao, pričao da bez Pajčinove ne može živeti te da će se ubiti ako ga ostavi. Dva dana kasnije, u Nikšićkoj ulici 6 u Beogradu, ubio je svoju partnerku, pa sebe. Stojičević je ispričao kako su se tragično stradali ljubavnici jako voleli i planirali se venčati, ali je Kseniji smetala njegova jaka ljubomora, koja je i bila razlog zbog kojeg je prekinula s njim tada.

ATA/IMAGES

„NAĐI JE, UBIĆU SE AKO SE NE VRATI!“

-Zvao me 20 puta. Bio je rastrojen: ‘Karamela, nađi je, molim te, ne javlja mi se! Gde mi je žena?!’ Tako ju je zvao. Molio me da je nagovorim da se pomire. Tada je prvi put rekao: ‘Ubiću se ako mi se ne vrati!’, ali ja, nažalost, nisam pridavao nikakvu posebnu važnost njegovim rečima jer su ljudi u trenucima očaja skloni da pričaju svašta – ispričao je tada Stojićević.

Po dosadašnjim policijskim saznanjima, ubistvu je prethodila svađa. Ksenija je u jednom trenutku odlučila napustiti stan, što se zaključuje iz činjenice da je pronađena s jaknom na sebi. Filip je očigledno pokušao da je zaustavi i kad nije uspeo, pucao joj je u glavu pištoljem koji je doneo i za koji nije imao dozvolu. Nakon toga se zaputio u sobu i ubio sam sebe. Tela je oko 18 sati pronašla Ksenijina majka, koja je živela s pevačicom.

Pročitajte: Petar Grašo progovorio o venčanju! „NAPRAVILI SMO GREŠKU!“

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/TIKTOK/YOUTUBE