Kuća Danijele Dvornik svet portal svet
Svet

June 19, 2024 13:00

By

Supruga legendarnog muzičara nasledila skromnu kućicu na moru, pa od nje napravila dom kao iz bajke (foto)

Kuća Danijele Dvornik na moru kao stvorena je za uživanje

Danijela Dvornik se iz Zagreba preselila na Brač, u kuću, u kojoj je ranije sa Dinom, a kasnije sa ćerkom Elom i njenom porodicom, tek povremeno boravila.

Kuća Danijele Dvornik nekada je bila skromni kućerak, ali je ona od nje napravila dom iz snova.

Kuća Danijele Dvornik renovirana u potpunosti

Nakon četiri godine renoviranja, Danijela je od skromne kuće uspela da napravi pravu oazu za uživanje, a fotografije svog prelepog doma podelila je i sa pratiocima na Instagramu.

– Dolaskom ograde završena je i poslednja faza projekta ‘od krova do terase’. Trajalo je to četiri pune godine, bilo je dinamično, ponekad haotično. Bilo je grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkulisanja, hvatanje za glavu, ali vredelo je – započela je svoju objavu Danijela.

Kuća Danijele Dvornik je spoj modernog sa ponekom starinom

– Uglavnom, koristila sam kvalitetne materijale i keramiku, gledala da sve da mi bude što jednostavnije za održavanje. Neki nameštaj sam nasledila, ali dosta toga sam kupila jer mali prostori traže adekvatna rešenja – napisala je.

– Kuhinja je zapravo sve odredila, a nju sam birala mesecima i prošla sam sve boje, a onda sam se zaljubila u crnu i drvo. Veliki sam ljubitelj industrial loft dizajna, ali kuća mi to nije dopuštala pa sam malo vrludala. Uglavnom, sve sam sredila da jednostavno guštam u svakom kutku kuće i prosto ne znam gde bih radije bila – zaključila je Danijela.

Posebnu pažnju je posvetila rasveti za koju kaže da joj je jako važna i za koju je pronašla specijalizovanu prodavnicu.

Ona je objavila i video u kojem je pokazala deo enterijera. Snimila je kako po završetku radova izgleda letnja kuhinja, prostor za roštilj, zona za opuštanje, spavaća soba, kuhinja i balkon…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM