Kuća Elene i Jugoslava
Svet

16 Avgusta, 2022 16:31

Elena i Jugoslav i posle razvoda zajedno na moru: Ovo je njihova kuća, koju prodaju za 4 miliona evra (foto)

Kuća Elene i Jugoslava na prodaju je već dugo

Elena Karaman i Jugoslav Karić su nakon razvoda prošle godine podelili svu zajedničku imovinu, osim kuće u Ljutoj.

Kako saznajemo, ovu luksuznu vilu u malom primorskom mestu u Bokokotorskom zalivu nisu prodali zbog previsoke cene koju traže za nju.

Pročitajte: Luksuzni kompleks opremljen samo za njenu dušu – Do sad neviđeni detalji u raskošnom domu Elene Karaman (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JUGOSLAV KARIC (@jugoslavkaric)


Vila od drveta i kamena, za koju su svojevremeno izdvojili milion i trista hiljada evra, uređena je po pravilima feng-šuija i Elena se tada u potpunosti posvetila njenom uređenju, o čemu se hvalila i na Instagramu.

Komšije bivšeg bračnog para iz Ljute, otkrili su  zašto su mnogobrojni zainteresovani kupci odustali od ove nekretnine, koja slovi za jednu od najlepših na celom crnogorskom primorju.

Pročitajte: Komšije u strahu od Elene Karaman – Pali vatru ispred imanja, ljudi beže od nje

Kuća Elene i Jugoslava

– Oni su hteli da i ovu kuću prodaju nakon razvoda, kao i onu na Kosmaju, ali su odustali od toga jer nisu hteli ni da čuju da je prodaju za nižu cenu. Kako sam čuo, tražili su za nju oko četiri miliona evra, ali kako je svim zainteresovanim kupcima ovo bilo previsoko, oni su od prodaje, bar zasad, odustali. Dogovorili su se da u nju svako može da ide kad želi i da je za sada ne prodaju. To se pokazalo ove godine kao najbolje rešenje, možda na kraju i potpuno odustanu od te ideje – rekao je za Kurir jedan od komšija.

Pročitajte: Strašno – Jelena i Novak čuju čudne zvuke iz kuće Elene Karaman

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JUGOSLAV KARIC (@jugoslavkaric)

Inače, četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

Inače, Elena i Jugoslav su posle razvoda ostali u odličnim odnosima, te su trenutno zajedno na odmoru u Crnoj Gori.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM