Odnos Kaye Ostojić i Đoleta Đoganija
Star

April 19, 2022 11:01

By

Brižna ćerka: Kaja Ostojić roditeljima kupila kuću na ovoj lokaciji, evo koliko ju je platila

Kuća Kaje Ostojić oduzima dah 

Pevačica Katarina Kaja Ostojić, kako prenose domaći mediji, pre nekoliko meseci pazarila je luksuznu nekretninu, koja se nalazi na 35 kilometara od srpske prestonice. Nove Kajine komšije potvrdile su da im se odnedavno u komšiluku nalazi popularna pevačica, ali su istakli da do sad nisu imali prilike da je sretnu.

Pročitajte: Kaja Ostojić se zalaže za intervencije o trošku države: Plastične operacije treba da pokriva osiguranje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Kuća Kaje Ostojić – Utočište za roditelje

Komšije su potvrdile da je za ovu kuću dala 80.000 evra i da je kuću kupila za roditelje

– Istina je da je Kaja ovde nedavno pazarila novu kuću. To svi ovde znaju. Videli smo je dosad nekoliko puta. Bivši vlasnici ove kuće žive u Nemačkoj, ovde su svi mahom gastarbajteri. Koliko sam ja čuo, ona je za ovu kuću dala oko 80.000 evra. Ovde po kraju se priča da je kuću kupila za svoje roditelje, a ne za sebe. Još ne planira da se preseli ovde. Nije morala mnogo da se trudi oko njenog uređenja jer je kuća bila skroz opremljena, tako da je sve funkcionisalo po principu ključ u ruke – rekao je komšija za Kurir čije se imanje nalazi nedaleko od Kajinog.

Pročitajte: Svi bi želeli njen život: Kaja Ostojić na Ibicu ide privatnim avionom! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Drugi komšija je ispričao da je nedavno video kako se u kuću unosi francuski ležaj, ali da nisu tačne priče da ova kuća poseduje i bazen.

– Koliko ja znam, sada u kući nema nikoga. Pre nekoliko dana su ovde bili neki ljudi, donosili su nameštaj. Ja sam video da su uneli u kuću veliki francuski ležaj. To me je baš začudilo, jer je unutra već sve bilo namešteno. Možda joj postojeći krevet nije bio udoban, pa ga je zamenila (smeh). Video sam negde po novinama da je pazarila kuću sa bazenom, međutim, to nije ova kuća sigurno. Ova nema bazen, to se može videti i golim okom. Ovde u komšiluku se priča da će možda sagraditi i bazen tu iza kuće, da ima mesta – ima, ali videćemo šta će biti sa tim. U svakom slučaju, voleli bismo da nam Kaja dolazi češće, posebno sad kad ima i gde. Prijaće joj ovde više nego tamo u toj Evropi, gde sada živi. Nigde nije lepo ko ovde u našoj Srbiji. Nek povede i dečka – završava ljubazni komšija.

Pročitajte: Evo ko je kriv za razvod Kaje Ostojić i Džunior Džeka! Pevačica je o ovoj voditeljki naspiala i pesmu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila i vest da su Kaja i njen dečko, hrvatski fudbaler Mateo Pavlović, iskeširali čak 1.600.000 evra za dve nekretnine: i to za stan u Amjenu u Francuskoj, koji su platili 1.250.000 evra, kao i kuću sa bazenom na Kosmaju od 350.000 evra, za koju je potvrdila da će je iznajmljivati.

AUTOR: STAR

FOTO: Ata Images / Instagram