Katarina Grujić drugo dete
Svet

January 12, 2023 11:30

By

Kaća Grujić otvorila vrata svoje planinske kuće: Odlučila je da je izdaje, a cena je… FOTO

Kuća Katarine Grujić je kao stvorena za uživanje

Pevačica Katarina Kaća Grujić je rešila da zarađeni novac uloži u još jedan biznis, a u ceo projekat, kako navode domaći mediji, nije ušla sama, već s rođenom sestrom.

– Kaća i njena sestra opredelile su se za ugostiteljstvo i u Kolašinu na obroncima planine Bjelasice sagradile su luksuznu kuću u planinskom stilu – počinje izvor, i dodaje:

Pročitajte: Nestvarna vila u kojoj sada stanuje tuga – Ovo je bio Mihin dom iz snova, dvorište kao u bajci FOTO 

– Kuća Katarine Grujić projektovana tako da u njoj može da boravi osmoro ljudi istovremeno. Prostor ima prelep pogled na netaknutu prirodu i dizajnirana je za pravi hedonizam. U ovoj nekretnini koja se izdaje postoji kamin i sauna, veliko luksuzno kupatilo, nekoliko spavaćih soba i prostrani dnevni boravak za odmor. Za boravak u ovoj kući, po danu treba izdvojiti 300 evra, a u prostoru istovremeno može da boravi osam osoba. Uprkos retro izgledu i planinskom stilu, kuću odlikuju savremena arhitektonska rešenja u materijalu gradnje. Po zamislima Katarine i njene sestre arhitekta je projektovao i dizajnirao ovo zdanje, a u njega je implementirao sve ono što je i njima dvema bitno da imaju kada s porodicom idu na odmor. One očekuju da tu bude posetilaca tokom cele godine, a ne samo dok traje skijaška sezona.

Pročitajte: Kao gumicom je izbrisala sve što je asocira na teške dane – Zavirite u renovirani dom Nataše Bekvalac FOTO 

Instagram

Predstavnici sedme sile su kontaktirali pevačicu, kako bi proverili ova saznanja, a ona je to ushićeno potvrdila, ali i otkrila kako je došla na ideju da pored pevanja počne da se bavi još jednom delatnošću.

Pročitajte: Evo kako izgleda unutrašnjost stana u kom se baškari Milica Milša – Dom Žarka Jokanovića posebno opremljen samo za glumicu FOTO 

Instagram

– Ovo je bila ideja moje rođene sestre, ali sam je ja oduševljeno prihvatila i samo sam je pitala kada krećemo s realizacijom. Vrlo brzo smo se dogovorile o svim detaljima budući da smo veoma slične i imamo gotovo identičan ukus, pa tako nije bilo problema oko toga kako će kuća izgledati. Želele smo da taj prostor poseduje sve ono što je i nama potrebno kada smo na odmoru pa smo tako izgradile kamin, saunu, luksuzno kupatilo, velike komforne spavaće sobe… I sestra i ja imamo primarne profesije, pa će nam ovo biti dodatni izvor zarade, ali nikad se ne zna, možda se biznis i proširi, pa se ceo ovaj kompleks i proširi – rekla je pevačica.

Instagram

IZVOR: ALO

FOTO: INSTAGRAM