Kuća Lepe Brene svet portal svet
Svet

June 11, 2024 19:39

By

Domovi poznatih vrede milione, ali Brenina kuća je najskuplja od svih, a ove fotografije dokazuju i zašto (foto)

Kuća Lepe Brene je čist luksuz

Domovi poznatih ličnosti vrede pravo bogatstvo, od 250.000, koliko je stan platila Milica Pavlović, do dva i po miliona, koliko su za vilu na Dedinju izdvojili Jelena Karleuša i Duško Tošić.

Međutim, kuća Lepe Brene svakako je jedna od najskupljih i najluksuznijih, ako ne i najluksuznija od svih.

Kuća Lepe Brene svet portal svet

YOUTUBE PRINTSCREEN/ GRAND NEWS

Kuća Lepe Brene poseduje sve što može i da se zamisli

Folk diva Lepa Brena svoj porodični dom svila je na Bežanijskoj kosi, na imanju koje se prostire na nekoliko hiljada kvadrata. Kako bi imali apsolutni mir pevačica i njen suprug odavno su kupili sve placeve koji su ih okruživali, pa sad u ogromnom dvorištu imaju bazen, sportske terene, nekoliko pomoćnih objekata…

Kuća Lepe Brene svet portal svet

YOUTUBE PRINTSCREEN/ GRAND NEWS

Kako i sama pevačica ističe, upravo su dvorište i bazen njena omiljena mesta za uživanje, iako kuća poseduje dve dnevne sobe, nekoliko spavaćih soba uz koje se nalaze i kupatila koja im pripadaju.

I dok leti uživa u bazenu, Brena se zimi opušta pored kamina, uglavnom uz omiljene knjige i čašu vina.

Pročitajte Lepa Brena danas uživa u luksuzu, a nekada je živela u ovom skromnom domu u Brčkom

Kako već nekoliko godina ona i Boba žive sami, najsrećnija je kaže kada im u posetu dođu deca. Tada za njih kuva Boba, te u ogromnoj trpezariji zajedno uživaju u kulinarskom umeću bivšeg tenisera.

Brena je jednom prilikom otkrila da bi možda ovu ogromnu kuću zamenila i za neki manji prostor sada kada su ona i Boba u njoj ostali sami.

Kuća Lepe Brene svet portal svet

YOUTUBE PRINTSCREEN/ GRAND NEWS

– Svi radimo i ja što sam starija ponovo upadam u neku kolotečinu gde se radi sve više i više a deca su već odrasla, i mnogo mi nedostaje taj žamor u kući, njihovi ulasci, izlasci, pa čak i ti kasni dolasci jer sada svako živi u svom prostoru a mi živimo u prostoru gde su sve njihove sobe prazne i to me na neki način rastužuje da ću morati da odem u neki manji prostor i da ne obilazim te prazne sobe gde su oni bili – rekla je iskreno folk zvezda.

Više fotografija iz Breninog doma pogledajte u galeriji ispod teksta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN/ GRAND NEWS