kuća vere matović
Svet

10 Aprila, 2022 11:00

Pevačicu su ogovarali, a sad joj zavide: Živi u kući skupljoj od Cecine 

Kuća Vere Matović jedan od najskupljih na estradi!

Iako mnogi sa estrade žive u velelepnim vilama sa bazenima, kupuju po nekoliko stanova na najskupljim lokacijama, kuća Vere Matović na Dedinju, u neposrednoj blizini Kuće cveća u kojoj počiva Josip Broz Tito, važi za najlepšu i najprestižniju. Priče da je za predratnu vilu u najskupljem delu Beograda iskeširala skoro četiri milona evra, njoj smetaju, pa se čak i rasplače:

Stalno me prozivaju za kuću, te kolika je, te koliko košta. Pa nisam ja to na kvaran način zaradila. Krv sam prolila, moj muž i ja smo zajedno ukupno 50 godina radili! Nisam ja jedina koja ima kuću! Pa gde drugi sa estrade žive? Nervira me što me pljuju, pitaju što ne podelim narodu to što sam zaradila. Eto, kažu da se „kupam u bogatstvu“. Što mi to prave?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopšte nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem šta… Plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inostranstvu – kroz suze je Vera Matović ispričala za „Grand“, pa nastavila:

Pročitajte: Kuća Vere Matović je luksuzna pa je svi ogovoraju! Pričaju da imam bogatstvo, samo mi prave probleme!

kuća verematović

Youtube printscreen

Uvek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare. Nisu videli kako sam prolivala krv i znoj… Nisu videli kako sam išla na putovanja, koliko sam deci manjkala, kako sam ih ostavljala sa mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala poverenje, kako sam ih nosila kojekuda, od Nemačke i Austrije do Holandije. Što mi to rade?! Što nisu videli moje muke i kako sam došla do toga?!

Kuća Vere Matović nije uvek bila luksuzna vila!

Vera Matović je karijeru započela sa svojim bratom, a posle je u orkestar došao čovek njenog života za kog se i udala.

youtube-printscreen

Moj brat uzme i moj deo, a on mu kaže Cvele, što ti ne daš Veri njen bakšiš da kupi sebi nešto, a ja ne mogu da verujem… Prvi novac  smo brat i ja zaradili kopanjem bunara. Bilo nas je šestoro dece, ali sve smo imali. Majka nam je bila mnogo spretna žena. 

Vera je životni oslonac našla u svom suprugu, priznaje da joj muž nikada nije udelio kopliment, ali se uvek osećala voljenom. Ima 76 godina i među retkima je na estradi odolela estetskim intervencijama, pa čak i botoksu.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ