kuma novaka đokovića
BOLI KOLIKO JE LEPA

8 Jula, 2022 10:00

Bodrila ga sa tribina na Rolan Garosu: Znate li ko je prelepa kuma Novaka Đokovića (foto)

Kuma Novaka Đokovića je prava lepotica

Nakon što je Novakovom prijatelju Nevenu propao prvi brak, on je upoznao lepoticu koja je potom postala njegova druga supruga i kuma najboljeg tenisera sveta.

Pročitajte: Paparazzo – Novak Đoković uhvaćen u Begradu tužan i sam. Evo šta je radio

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Derikonja (@natashaderikonja)

Srpski teniser Novak Đoković i fudbaler Neven Marković godinama su bliski prijatelji, pa ne čudi što je najbolji sportista planete dva puta kumovao Markoviću. Neven je najpre 2015. godine stupio u brak s Aleksandrom, nekadašnjom manekenkom i stomatološkinjom, s kojom je potom dobio ćerku Inu, i tada mu je kum na venčanju bio Novak Đoković.

Ovoj ljubavi, međutim, nije bilo suđeno, pa se par rastao, a Nevena je potom upoznao lepoticu iz Bosne i Hercegovine Natašu Derikonju.

Pročitajte: Jelena Đoković je ovoj lepotici srušila snove – Planirala je da se uda za Novaka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Derikonja (@natashaderikonja)

Neven i Nataša venčali su se u aprilu ove godine, a njihovo venčanje, iako je bilo zatvoreno za javnost privuklo je mnogo pažnje domaćih medija. Jedan od razloga je to što je Markoviću kum ponovo bio najbolji sportista sveta Novak Đoković, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci velikog slavlja i sjajnog provoda na ovoj svadbi. Nataša Derikonja je, kako su pisali domaći mediji, lepotica koja dolazi iz radne i petoročlane porodice iz Bosne i Hercegovine, a već godinama je vrlo uspešna u modelingu. Ipak, ona se posvetila i svom obrazovanju, pa je tako stekla diplomu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i postala arhitektkinja.

Pročitajte: Jelena Đoković više ne izgleda isto – Supruga tenisera potpuno promenila imidž

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Derikonja (@natashaderikonja)

Nataša ne deli na društvenim mrežama previše fotografija koje svedoče o njenom privatnom životu, ali jednom prilikom je otkrila da je prisustvovala ovogodišnjem Rolan Garosu, gde je navijala — za koga drugog —
za svog kuma Novaka Đokovića.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images