Scandal

October 1, 2021 09:44

By

Laća napravio PROBLEM ocu! Futa zvao Cecu i Matića da im se izvinjava! Evo šta im je rekao!

Laća napravio problem, a Futa je odlučio da popravi situaciju, pa je navodno pozvao Svetlanu Cecu Ražnatović i Sašu Matić da im se izvinjava zbog skandala na sahrani.

Laća napravio PROBLEM ocu!

Podsetimo, Laća navodno nije dozvolio Ceci, Matiću kao i Milanu Kaliniću da priđu grobu i navodno ih je oterao sa sahrane. Međutim, Futa ih je kada je malo došao sebi od šok, i tuge, pozvao da izgladi stvari.

Laća je uvek bio jako osetljiv na majku. Uvek ju je štitio, a njena smrt ga je baš slomila. I teško se nosi sa time, da Marine više nema, pa su ga ha sahrani obuzele emocije i preterano je reagovao. Morate ga razumeti ipak je izgubio majku, koja mu je bila veliki oslonac, pa je bio van sebe kada je sve to uradio – priča izvor blizak porodici.

milan laća radulovic

Futa zvao Cecu i Matića da im se izvinjava!

Kako se već pisalo, Laća u šoku o tuge i bola na sahrani im je rekao.

Imajte razumevanja, vas troje nemojte da prilazite grobu, a ostali mogu – rekao je Laća pevačima i glumcu, bez konsultacije sa ocem.

Oni su se posle toga pokupili i napustili sahranu. Prema pisanju medija, Marinin muž je lično pozvao Ražnatovićevu i Matića na Novo groblje!

Ceca i Saša su se čuli sa Futom i dogovorili da budu među četrdesetak ljudi na sahrani. Rekao im je da su od srca dobrodošli da se oproste od prijateljice i saradnice. Od bola i tuge nije ni primetio da se išta neobično dešava na sahrani, niti je čuo da ih je Laća oterao. Bilo mu je čudno što su otišli bez pozdrava, ali se nije previše bavio time, jer je imao svoju muku – priča Informera i dodaje da se Futa šokirao kad je iz medija saznao za skandal:

Nije mogao da veruje da je Laća oterao ljude kojima je on rekao da su dobrodošli na sahrani. Posebno mu je bilo krivo što je taj incident zasenio Marinin ispraćaj. – završava izvore.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA IMAGES