Sukob između Kareluše i Fute
Svet

January 9, 2023 19:30

By

Nije dobro: Rasplakaćete se kada čujete šta je Futa uradio posle Laćine sahrane

Laćin odlazak Futi je teško pao evo kako je sada

Za Laćinu smrt koja se desila u Izraelu 13. decembra saznalo se 20. decembra, a pored svoje majke Marina Tucaković i brata Miloša, na Novom groblju u Beogradu sahranjen je 27. decembra prošle godine.

Pročitajte: Laća predosetio svoju smrt – Naježićete se od poslednjih reči Marininog sina

Foto: ATA images

Laćin otac, proslavljeni kompozitor, aranžer i producent Aleksandar Radulović Futa prve dana saznanja da je ostao i bez drugog sina proveo je u svom domu, a sahranu je izdržao stoički i dostojanstveno. Dok njegovi bliski prijatelji brinu za njega i njegovo stanje, celokupna javnost se sve vreme pita kako izdržava situaciju u kojoj se našao.

Izvor blizak Raduloviću opisuje Futin način života i kako se vadi iz tuge koja je u crno zauvek zavila njegovu kuću.

Pročitajte: Javno su se sukobili, a onda je Laća zamolio za oproštaj – Karleuša objavila poruke koje je dobila od Marininog sina

laća razvezao jezik

Dragan Gajić

– Naravno da je Futa čovek od krvi i mesa i da ga je saznanje da je ostao i bez drugog sina slomilo, ipak drži se muški, trezveno razmišlja i ne dozvoljava da apsolutno potone i digne ruke od sebe i života – počinje izvor.

– Svestan je šta se desilo, ali žali zbog svega onoga lepog što je moglo da bude, a to nisu dočekali ni njegovi sinovi, Marina, a ni on. Jednom prijatelju koji je prokomentarisao da se u celoj situaciji dobro drži, Futa je kratko odgovorio: “Nije meni ovo prvi put“. Koliko god bilo bolno, Futa je prijatelju izgovorio svoju najveću životnu istinu.

Pročitajte: Laća i Marina se nikad nisu oporavili od njegove smrti – Ovo je Laćin stariji brat koji je skončao na sličan način (FOTO)

Ata images

Da muzika kojom se bavio celog života u Radulovićevom životu predstavlja i više od poziva, svedoči izvor koji otkriva da je kompozitor već posle sahrane uzeo svoju gitaru u ruke.

– Iako su njegovi najbliži saradnici bili pomalo šokirani, Futa ih je bukvalno odmah nakon sahrane okupio, uzeo svoju gitaru i počeo da rasvirava nove melodije. Spas je našao u muzici, što nije ništa čudno, jer je poznato da je muzika tu i kada nam je teško i kada nam je lepo u životu – objašnjava izvor.

Radulović uprkos tuzi koja ga je zadesila svoj život očigledno živi po stihovima koje je Ani Nikolić napisala njegova supruga Marina, a koje je njegov sin Milan izuzetno voleo i često citirao. Oni jednostavno glase: “Život je za žive”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso/Alo

FOTO: ATA images