Svet

30 Oktobra, 2020 23:00

LAKNULO JOJ! Severina sve ISPLATILA bivšem mužu!

Kako piše tabloid SVETSeverina Kojić se oglasila povodom priča o navodnoj finansijskoj krizi i neplaćenim alimentacijama i preko svog advokata Sanje Turkakov sve objasnila:

Nema laži, nema prevare!

– Neistinita je informacija da je Severina Kojić do guše u dugovima, da ne zna kako će državi platiti kaznu od 650.000 evra zbog objavljivanja sina na društvenim mrežama, plus 20.000 evra Milanu Popoviću zbog krađe detetovog pasoša, pa se u hrvatskim medijima spominje da će joj oduzeti nekretnine.

– Netačno je da duguje alimentaciju od marta u iznosu od 160 evra za svaki mesec. Neistinito je da je Severina obavestila Milana preko svojih advokata da zbog korone nije u situaciji da ispoštuje sudsku odluku, jer mesecima ne nastupa, pa nije isključeno da će svoje saradnike isplaćivati od tantijema, da će kada se pesme objave, prihod od slušanja i reklama ići autorima. Nije tačno da je Severina u lošoj finansijskoj situaciji. Tačno je da Severina Kojić uredno plaća alimentaciju za svog sina Aleksandra Popovića i tačno je da je Severina tri meseca uplaćivala alimentaciju na račun Milana Popovića u Zagrebačkoj banci, a koji račun je Milan naveo kao svoj račun.

-Tačno je da je Severina Kojić, po saznanju za činjenicu da je račun u Zagrebačkoj banci koji je na ime Milana Popovića zatvoren, uplatila na račun koji joj je Milan Popović dostavio. Ne postoji nikakva kazna koju Severina mora da plati državi od 650.000 evra, niti da plati Milanu 20.000 evra, kao što ne postoji ni krađa detetovog pasoša od strane Severine – stoji u saopštenju pevačicinog advokatskog tima.

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET