Svet

5 Maja, 2021 12:00

Lea Kiš na METI opasnog PREVARNTA, žrtva GNUSNE prevare, traži pomoć POLICIJE!

Lea Kiš našla se u ozbiljnom problemu! Poznata voditeljka je saznala da se, zasad, nepoznata osoba sa pevačima dopisuje u njeno ime i dogovara za emisije. Iako je pokušala da uđe u trag ko to radi rezultata još nema.

Voditeljka u ozbiljnom problemu!

Stvarno sam se našla u neprijatnoj situaciji i ne znam šta da radim. Nije naivna stvar. Ko zna šta sve može taj neko da dogovori u moje ime ili da uradi. Čak je i moju sliku sa vibera skinuo i postavio kod sebe. Kontaktira moje neke prijatelje, goste iz emisija i dopisuje se sa njima na razne teme. Ne želim tako daleko da idem, ali može da traži neku uslugu, možda novac, pa će mu neko poverovati. – ispričala je za SVET voditeljka.

Neki prijatelji su me kontkatirali, sasvim slučajno, i dođemo do toga da mi kažu da smo se skoro dopisivali, ali da im je bilo čudno jer sam pisala sa kompjutera, a to nikad ne radim. Bila sam u šoku. Tako da javno želim da obavestim sve one sa kojima sam u kontaktu da vode računa. Slučaj ću svakako morati da prijavim policiji, kako bih sprečila neku veću neprijatnost ili ne daj Bože štetu – rekla je Lea za SVET.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: PROMO