Scandal

25 Januara, 2021 13:00

Legendarni BUREK! Kako izgleda danas rijaliti zvezda Velikog Brata?

Živan Janićijević, poznatiji pod nadimkom Burek, bio je učesnik druge sezone „Velikog brata” iz 2007. godine, a mnogima je ostao u sećanju kao šarmantan takmičar koji se lako zaljubljuje.

O svojim nezuvrćenim ljubavima često je govorio tokom boravka u kući Velikog brata. Ostale učesnike je mnogo nervirao. Pamtimo ga i po spektakularnim i teško spojivim kulinarskim kombinacijam, koje je sebi spremao.

Burek se nesrećno zaljubio, i to u Jelenu Žeželj, koja je nakon učešća u „Velikom bratu” nastavila karijeru kao voditeljka. Jelena danas živi u Americi, udata je i ima dvoje dece, dok se o Burekovom privatnom životu ne zna mnogo.

Međutim, humoristička Instagram stranica pod nazivom „Negujmosrbski” pronašla je Burekovu sliku iz vremena Velikog brata, i kako on danas izgleda, pa je napravila komparaciju na šaljiv način.

Izgleda da se Živan Janićijević nije uvredio, pošto je na svom Instagram profilu obajavio baš ovu sliku. Međutim, njegova posledanja objava izgleda kao da poručuje da mu sada ne prija pažnja, i da je sa pojavljivanjem u javnom životu završio u mladosti?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zivan Janicijevic (@zivanvuk1)

Sudeći po Burekovom profilu, on sada vodi miran porodičan život na selu. Burek je i opasan lovac, koji može da pohvali dobrim trofejima. Očigledno da uživa u prirodi, i svim aktivnostim napolju, pa tako voli i ribolov i off road vožnju.

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN