Odnos Aleksandre Prijović i Lepe Brene
Svet

September 4, 2022 17:15

By

Suza u oku majke Borke: Aleksandra Prijović u zagrljaju žene koja joj je rasturila porodicu

Lela Prijović u braku je sa Aleksandrinim ocem Nedeljkom 

Pored raskošnog glasa, nebrojeno mnogo hitova, Aleksandra Prijović medijima je interesantna i zbog porodičnih odnosa sa roditeljima, svekrom i svekrvom Brenom i Bobom ali i suprugom Filipom Živojinovićem. Pevačica neprikosnovenog glasa koja uživa u četiri godine skladnoj zajednici, često je isticala koliko obožava i poštuje svoje roditelje, majku Borku i oca Nedeljka koji su joj bili velika podrška kada se pojavila na estradnom nebu.

Iako mnogi govore da je Aleksandra nasledila majčinu lepotu, vitak stas i raskošan glas, Prijin otac Nedeljko, mahom je zaslužan za njen veliki uspeh i karijeru kakvu danas ima.

Pročitajte: Ukaljala Brenino ime – Aleksandra Prijović uhvaćena u krađi (foto)

– Od malena je pokazivala talenat za muziku. Volela je da peva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvek želeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se – izjavio je Nedeljko Prijović svojevremeno za “Pink.”

Nedeljko, koji inače nije vičan medijskom eksponiranju i slikanju, 2018. godine na Filipovom i Aleksandrinom venčanju javnost je imala priliku da ga vidi u pratnji svoje lepše polovine, Lele Prijović. Prelepa crnka koja je njegova druga supruga, nakon razvoda od Borke Mihajlović, Prijine majke svojevremno je živela u Kuli, malom mestu nadomak Vrbasa i Novog Sada, Vojvodini.

Pročitajte: Detinjstvo puno uspomena – U ovoj skromnoj kući živela je Aleksandra Prijović sve dok nije upoznala Filipa

Na svadbi poznatog para koja je brojala oko 900 zvanica, prelepa crnka se nije ustručavala da ovekoveči trenutak sa suprugom Nedeljkom i Aleksandrom a mnogi su tada prokomentarisali da izgleda veoma mladoliko. Ipak, slika Aleksandre u zagrljaju maćehe mnogima je izazvala oprečna mišljenja budući da je na toj svadbi bila prisutna i majka Borka s kojom je pevačica nerazdvojna.

Pročitajte: Ne želi više da ćuti zbog ruganja i udaraca – Prija odlučila da napusti porodični dom

Ipak, po svemu sudeći, njihova mala porodica srećna je sada, svako na svojoj strani, pa su bilo kakve insinuacije na račun maćehe i Prijovićevem potpuno nepotrebne, budući da je Nedeljko Prijović samo par meseci nakon ćerkine svadbe oženio prelepu Lelu sa kojom i danas uživa u skladnom braku i kooja mnogo voli Aleksandru.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić