Brena i Boba
Svet

November 25, 2021 11:11

By

Lepa Brena i Boba imaju jo jednog sina?! I to usvojenog?

Pre nekoliko godina pojavila se priča da su Lepa Brena i Boba Živojinović, po uzoru na Anđelinu Džoli i Breda Pita, odlučili da usvoje trogodišnjeg dečaka sa Filipina. Ono što je u prvom trenutku delovalo kao običan trač dobilo je potvrdu u vidu televizijskog snimka, na kome tamnoputi mališan pevačicu oslovljava sa „mama“. Međutim, cela priča je mnogo drugačija.

Lepa Brena i Boba imaju jo jednog sina?!

Pojedini mediji tvrdili su da je reč o dobro osmišljenom marketinškom triku, pa je stiglo pojašnjenje od glavnih aktera.

Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi ‒ pojasnila je Lepa Brena i dodala:

Brena i Boba

Kada ja ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao deo moje porodice.

Inače, Džonijevi roditelji su odmah po dolasku u Beograd sina upisali u vrtić, kako bi mogli da se posvete obavezama u domu Živojinovića. Dečak se odlično uklopio u novo okruženje i sa tri godine već je govorio tri jezika: filipinski, engleski i srpski.

Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavolela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: „Ćao, mama“ ili „Ćao, Breno“ ‒ pričala je folk zvezda naglašavajući da uprkosemocijama koje gaji prema dečaku nije ni pomišljala na usvajanje.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ