Ljubavni život Lepe Brene svet novine svet portal
Svet

May 18, 2024 09:00

By

Nikada je ne biste prepoznali: Lepa Brena sa tamnom kosom potpuno drugačija, svi kažu da liči na ovu svetsku zvezdu (foto)

Lepa Brena sa tamnom kosom je pravo iznenađenje

Lepa Brena se može pohvaliti 40 godina dugom i uspešnom karijerom, a otkad je kročila na estradnu scenu zanimanje javnosti za njom ne jenjava.

Njene zanimljive modne kombinacije i koncerti uvek su bili ispred svog vremena, a pevačica i danas ide ukorak sa svetskim trendovima.
Osim što fanovi verno prate njenu karijeru, jednako ih zanima i njen privatni život, ali i sve ono što je pevačica kroz godine gradila, kao i kako je pre izgledala.

Lepa Brena sa tamnom kosom svet novine svet portal

Ata images

Lepa Brena sa tamnom kosom – Iznenađujuća promena

Jedna Instagram stranica koja često objavljuje uspomene iz sveta poznatih, objavila je i Breninu staru fotografiju, nastalu 1994. godine na kojoj pozira s kolegicom Mirom Škorić.

Pročitajte Lepa Brena vizuelno izdužuje figuru ovim modelom pantalona, nije vam pao na pamet ovaj trik FOTO

Naime, pevačica je za potrebe jednog snimanja stavila tamnu periku i na kratko se odrekla svoje prepoznatljive plave kose i za vrlo kratko vreme je prikupila veliki broj lajkova. Bilo je i komentara poput  “Molim Lepu Brenu da se vrati! Ovo niste vi”, ali svi su se složili u jednoj činjenici, a to je da Lepa Brena sa tamnom kosom podseća na pevačicu Šer.

Youtube RTS printscreen

Lepa Brena sa tamnom kosom svet novine svet portal

Youtube RTS printscreen

Javnost je od početka karijere pratila Brenu u stopu, ali pre toga, retko ko zna kako je pevačica izgledala kao mlađa.

Na fotografiji iz tinejdžerskog doba Lepa Brena pozira osmehujući se od uha do uha, a tada je imala svoju prirodnu boji – braon kosu.

“Sve je zapisano u očima i osmehu. Lepota, zdravlje, optimizam, lična hrabrost i harizma. Dobri geni., tradicionalno porodično vaspitanje i zdravo detinjstvo ispunjeno dečijim radostima su kjuč uspeha”, jedan je od komentara ispod fotografije.

Breninu fotografiju iz mlađih dana POGLEDAJTE OVDE!

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram