Lepa Lukić ulazi u kola
Star

23 Januara, 2021 11:00

Lepa Lukić GUBI PENZIJU! Očajna, ni rođendan NIJE SLAVILA!

Lepa Lukić nedavno je napunila 81 godinu, ali za nju nema zime. Kako piše STAR u novom broju koji je u prodaji, zbog hladnoće i snega ne želi da ide u selo kod rodbine, pa po Beogradu sve sama završava. Ide do prodavnice, šeta, a stigne i u salon da sredi nokte. Najveći problem ipak joj je dug put do Kanade, gde mora da se javlja na svakih šest meseci kako joj ne bi ukinuli inostranu penziju.

Lepa Lukić: „Samo da mi ne ukinu penziju, karantin ću izdržati!“

„Izađem, uradim nokte, odem do prodavnice, do apoteke, šta ću. Ne idem po kafićima i u gužvu. U kuću ne primam nikoga, samo sestrići kada mi dođu da me obiđu. Eto ni rođendan nisam slavila, jer nije vreme ni da se ide u restoran da se slavi. Ne putujem nigde, a ovi što ne izlaze iz aviona neka ih”, kaže Lepa za STAR i objašnjava da je bukirala kartu za Kanadu, ali da je put i dalje pod velikim znakom pitanja.

Lepa Lukić ulazi u kola 2

Lepa Lukić: „Moram hitno u Kanadu, a neće da me prime!“

„Za Kanadu je trebalo da idem u septembru, ali zbog korone nisam išla jer ne mogu sa 300 ljudi da sedim tako dugo u avionu. Sad krajem februara ističe drugih šest meseci kada bi trebalo da odem da se javim tamo, ali videću. Ja sam bukirala kartu, ali sve je neizvesno. Stanje se pogoršalo, došao im je neki virus iz Engleske koji je još gori i smrtonosniji. Zemlja je potpuno zatvorena, ništa ne radi. Ako tako ostane, onda ništa od puta. Zbog te situacije ne bi oni mene trebali još uvek da diraju. Ali ako se stanje stiša, treba da uradim PCR test, a tamo kad stignem moraću dve nedelje u kućni karantin. To mi neće biti problem, jer tamo i idem da se malo odmorim, neću da ludujem”, rekla je  Lepa.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR