Svet

24 Februar, 2021 14:00

Lepa Lukić OTKRILA PAKAO kroz koji je prošla u prvom braku!

Lepa Lukić je imala buran ljubavni život, nekoliko puta se udavala i razvodila, a sada je ispričala da je prvi muž toliko maltertirao, i da je jednom pokušao da je ubije.

Pakao u prvom braku

Pravi pakao počeo je kada se razvela od njega, njen prvi muž Toma ni po koju cenu nije hteo da ostane bez Lepe i sedam godina ju je zbog toga proganjao!

Niti sam imala decu s njim, niti bilo šta zajedničko, ali punih sedam godina mi nije dao razvod braka. Kad god bi mu moji advokati rekli da potpiše papire za razvod, on bi plačući govorio: „Bolje da me ubijete nego da me razvedete od nje! Ja tu ženu volim.“ Volela sam i ja njega i nikad me nije udario, ali džaba mu sve kada je bio mnogo ljubomoran. Posle jednog ročišta sačekao me ispred ulaza u sud, uhvatio me za rame i rekao: „Gde si pošla? Misliš da možeš da se sakriješ od mene? Nikad nećeš imati drugog, stalno ću te pratiti!“ I stvarno je tako bilo… – rekla je Lepa Lukić za HIT, prenosi Kurir.rs.

Lepa Lukić ulazi u kola

 

Pevačica se prisetila jedne večeri kada ju je Toma sačekao ispred zgrade, uvukao u automobil i pretio da će da je ubije.

Spremila sam se za izlazak i pozvala taksi. Taman da uđem u automobil, on se pojavio, uhvatio me za vrat i pitao: „Gde si pošla?“ Odgovorila sam mu: „Sad nigde.“ Platio je taksi i rekao vozaču da je sve u redu, da je došao po mene. Sve vreme je bio uporan da sazna gde sam se uputila, a ja sam mu odgovarala „kod prijateljice Dragice“. „U jedan noću ideš kod Dragice?“, upitao me. „Da, idem da prespavam kod nje“, rekla sam mu. Izmislila sam Dragicu, nisam htela da mu priznam gde idem – priča Lepa i dodaje da tu nije bio kraj agoniji:

Počeo je da me vuče za rukav. Rekla sam mu da prestane ili ću pozvati policiju. U tom trenutku je pukao i rekao: „Noćas ćemo da završimo oboje“! Rekla sam mu da završi, jer nisam mogla da podnesem da me sedam godina prati. Uvukao me je u kola. U toku vožnje sam pokušala da otvorim vrata i iskočim, ali je on jednom rukom držao volan, a drugom ručicu od mojih vrata da ne bih izašla. Rekao mi je da idemo u šumu na Košutnjak da završimo oboje! Hteo je da ubije i mene i sebe.

Lepa je u tom trenutku pokušala da glumi hladnokrvnost, rekavši mu da ga se uopšte ne plaši.

Lagala sam, mnogo sam se bojala da mi ne oduzme život. Kada smo stigli u šumu, izašli smo iz automobila. Zavukao je ruku u unutrašnji džep jakne, vrisnula sam misleći da vadi pištolj. Izvadio je češalj i rekao: „Ne brini, ne plaši se, mnogo te volim, neću da te ubijem.“ Rasplakala sam se i pitala ga zašto me psihički maltretira. Nakon toga me je vratio do zgrade gde sam živela i nije me puštao da izađem. Rekao mi je: „Još malo ću da te maltretiram, samo da saznam gde si pošla.“ Posle nekog vremena je odlučio da me pusti kući i upozorio me da ću opet naleteti na njega ako ponovo noću budem izlazila. – završila je ovu šoknatnu ispovest, za HIT, a prenosi Kurir.rs.

FOTO: ATA IMAGES/BOJAN VUKOVIC/PRINTSCREEN