Lepa Lukić
Svet

15 Maja, 2022 14:00

Lepa Lukić urnisala mlađe koleginice: Ja pevam na finim mestima koja nisu za starlete

Lepa Lukić ne krije da joj je svaki hit doneo mnogo novca. Iako je u devetoj deceniji, i dalje peva svojoj publici i to na najprestižnijim mestima u Beogradu.

Lepa Lukić bez dlake na jeziku

Ipak, pevačica ističe da joj je žao što njena profesija danas nije toliko cenjena kao nekada i nikako ne priznaje nove mlađe koleginice, koje prema njenom mišljenju, nemaju dar za pevanje, već samo želju za eksponiranjem.

-Skadarlija za mene, Skadarlija za prvu ligu pevača, nisu ovde da pevaju starlete, ne ide. Tu se pevaju lepe pesme i dolaze fini ljudi koji žele da slušaju dobru muziku a ne ovo rke koke – kaže Lepa Lukić kojoj bi na energiji mogle da pozavide i mlađe kolege.

Pročitajte: Cakana otkrila dugo čuvanu tajnu: Lepa Lukić i ja smo zajedno bile u zatvoru

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Lukić (@lepa_lukic_official)

– Ma šta su to mrtva puvala. Ja se ne žalim ništa, mogu uvek da pevam. Nije me izdao glas, meni je glas od Boga postavljen na pravo mesto, ne mogu ni da promuknem, mogu da pevam dvesta pesama. Mene mogu samo noge da zabole od stajanja – kaže pevačica u emisiji Ekskluziv i dodaje koja pesma joj je donela najviše novca.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Lukić (@lepa_lukic_official)

– Svaka pesma mi je donela mnogo novca, sve su to bili veliki hitovi. Najmanje sam radila za bakšiš, u inostranstvu da, ali ovde nigde nisam pevala da bih došla u situaciju da uzimam bakšiš.

FOTO: ATA IMAGES