Scandal

17 Aprila, 2021 15:00

Lepa OVO krije! Prijatelj: Tozovca su hteli da UBIJU zbog Lepe Lukić!

Predrag Živković Tozovac pred smrt se oženio i nije krio u poslednjim intervjuima koliko mu znači ljubav sa Mimom koja mu je posvetila četiri decenije života. Međutim, Tozovčeva velika ljubav u mladosti bila je Lepa Lukić i kako kažu oni koji su ga najbolje poznavali, ona mu je do samog kraja ostala slaba tačka i tiha patnja.

Velika ljubav iz mladosti

Sećam se kad smo bili mladi, Toza je svaki put kad se nađemo s Lepom u istoj kafani ili bilo gde, koristio priliku da joj se udvara i da joj deli komplimente – objašnjava nam blizak prijatelj preminulog pevača i dodaje:

Lepa to nije ni primećivala jer je znala da je on gospodin i kavaljer i verovatno je to sve shvatala kao lep kolegijalni gest prema jednoj dami, a istina je bila drugačija. Tozovac je bio lud za njom, maštao je da je oženi i da mu rodi decu, međutim nikad joj to nije otvoreno rekao – priča prijatelj i dodaje:

Lepa, kažem vam, nije to shvatila kao ljubav, ali neki opasni momci koji su je tada obožavali, i te kako su videli da Tozovac hoće da je osvoji i da bude samo njegova, pa su ga jednu noć sačekali u haustoru zgrade gde je živeo i, bogami, pala je i neka tuča. Znam da su ga upozorili da se mane Lepe i da zaboravi da će ikada imati bilo šta s njom inače će oni da mu presude. Tada se povukao, ali ne zato što je plašljiv i nije hrabar, već samo zato jer nije želeo da Lepa ima neprijatnosti zbog njega – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL