Svet

13 августа, 2021 22:30

SVET intervju! Lepi Mića: „Da mene nije bilo Kija bi pevala za 100 EVRA!”

Lepi Mića sprema se za svoj poslednji rijaliti „Zadrugu 5“ i kaže da mu je bilo drago kad je čuo da se Luna udala
za Marka i rodila bebu, ali i da ne veruje da će se odnosi u toj porodici ikad srediti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miroslav Pržulj (@lepimica_)

-Oni su bili jedno za drugo. Luna je bila spremna na sve zarad te veze, svađala se i sa majkom. Marko je njoj isto oprostio neke stvari. Samo u toj kući nikad neće biti sloge, odnosi su katastrofalni. Nema šta nije rečeno između Marka i Anabele, Lune i nje, svih u krug. Đoganijevi su, što se tiče priče, najtragičnija porodica. Nema ko se sa kim
nije svađao i šta sve jedno drugom nisu izgovorili, i kakav je tu sve prljav veš isplivao. Ipak, na kraju mi
je drago da je Luna našla svoju sreću, da se ostvarila kao majka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Luna se vraća na muzičku scenu, ima li šanse?

-Estrada nije kao što je nekad bila, sad se nešto drugo traži. Ko te pita više da li znaš da pevaš. Bitno je da imaš energiju, x faktor i da si neobičan. Ali na svadbama ne mogu da se naručuju pesme Gazda Paje, Korone, Bube, Jale… Vidim da se njima sad priklanjaju i Tanja Savić, Maya Berović… Pa, Dara Bubamara posle onako finih pesama i hitova sada peva “Bejbe, ko te j*be”. Sandra Afrika kaže u pesmi da će nekom da j**e mater. Zamisli, odeš na svadbu i naručiš pesmu za kumu ‘Bejbe ko te j*be’! Nemoj me zajebavati. Ranije se pevalo o šljivicima, livadama, prirodi, ljubavi, a danas o Pablu Eskobaru, rikošetu, travulji, separeima, kalašnjikovima…

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Ali ti si Kiji pomogao u karijeri.

-Ona je htela da bude član Borinog benda ‘Eurokrem barabe’. Prvi nastup je imala sa njima i ja sam joj rekao da treba
da je bude sramota. Odveo sam je kod Rake Marića i on joj je objasnio kako da radi. Da joj nije bilo mene, pevala bi za 100 evra. Rekao sam joj da nije vašarska mečka da ide po veseljima i tako se ponaša nego da lepo započne karijeru kad je već narod voli.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nadica Kamel (@nadicakamel)

Je l’ rekla ‘hvala’?

-Ma, kakvi. Ne pričaju sa mnom ni ona ni njena mama. Mene porodica Zeljković-Kockar više ne zanima, daleko im lepa kuća. Kija je ljuta jer sam njenoj majci objasnio neke stvari.

Ti si joj pomogao da pobedi.

-Nadica prva tri meseca nije bila u rijalitiju, ja sam je probudio. Ja sam je prozvao, naružio i aktivirao. Ona je izvrsna majka, izvela dete na pravi put, ali, što se tiče drugih svari, ne slažem se. I ona je pre 30 godina uradila isto što je Tara sa Ša, Maja sa Janjušem i Kristina sa Kristijanom. Nadica je bila ljubavnica i nečija žena je isto grcala u suzama što njen muž drugoj pravi dete. E od tada sam ja krvni neprijatelj porodice Kockar.

Kako gledaš na vezu Tare i Ša?

-On se zaljubio najstrašnije. To će za njega biti kobno, izgubiće sve, ali to je njegov izbor. Ša bi se Tarom sutra oženio. Ona je razmaženo dere, bezobrazno, drsko stvorenje. Ona mu je poremetila mozak. Mislim da Tara nije zaljubljena, njoj je lepo, vozi ‘mercedes’, on sve finansira, boli je baš k*rac.

A Ivana otišla kod Tomovića?

-Ona je isto uradila što i Ša. Žali se na njegovo ponašanje, pa ode kod drugog da je teši. Njoj je mesto pored muža. Ja sam bio sve vreme na njenoj strani, ali ovo što je sad uradila mi je nedopustivo. Mazi je Tomović po kolenima, oko pojasa. Tomović je iskoristio Ivaninu slabost da joj se nametne kao muškarac, plus, to mu je super došlo da se sveti Nenadu, da ga javno ponizi. Ivani da je stalo do braka, ušla bi u rijaliti kad se sve ono dešavalo i Nenadu bi j**ala mater.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

A šta je sa Majom i Janjušem?

-On je kao dete od 15 godina, ide od jedne do druge da se druži. On je doživeo najveća poniženja u rijalitiju, da ga devojka pljuje, vređa, bije. Njih dvoje su najjadniji par koji sam video. Maja se j*be pored njega sa Čorbom, a on je oslovljava sa ‘cicko, micko’. Ali njen otac gospodin Taki je veći rijaliti igrač od svih nas i namazaniji. To što on radi je
katastrofa. Trebalo je da izvede ćerku iz rijalitija, dovede je u red, a ne da se tako javno blamira. Ali, on je željan rijalitija, popularnosti, on sebe reklamira preko cele te priče. Oni su mi moralna kataklizma.

Miljana Kulić

Je l’ se čuješ sa Kulićkama?

-Nismo u kontaktu. U njihovoj porodici Miljana je mašina za pravljenje para, onda i Marija, koja je i poznata zahvaljujući ćerki. Miljana je postala jako bezobrazna, ne poštuje ni svoje roditelje, a kamoli nekog drugog, ali zbog cele situacije i zdravstvenih problema, ne biih komentarisao.

Z*bole tebe, ti si koronu pregurao u rijalitiju i zarađivao, a tvoje kolege se pate.

-Kakve su to estradne pice! Ja javno ne nastupam 20 godina zbog muzike koju sam pevao i sve vreme ćutim, trpim i pevam za bakšiš. A oni, uzimaju pare, pevaju non-stop i sad im nešto fali. Godinu dana nema posla i panika, haos, tragedija. Mile Kitić peva 50 godina, do sada je uzeo 15 miliona evra, ali kod muzičara je problem što uvek hoće više, samo daj,daj. Oni su bolesni, neka se leče. Ja sam pevao za 20, pa za 100 maraka, da bi došao do 1.000. Nekad bude malo bakšiša, nekad puno, a moje kolege su sve vreme klepale po nekoliko hiljada evra.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ