Star

3 Avgusta, 2021 11:00

Lepi Mića i Bora Santana se umalo POTUKLI zbog ove DEVOJKE! Eskalirao BES, jedva ih RAZDVOJILI!

Lepi Mića i Bora Santana žestoko su se sukobili u emisiji „Narod pita” zbog čega je bio cenzurisan program.

Lepi Mića i Bora Santana napravili haos u studiju!

Ti si Mićo kralj rijalitija. Janjuš je nula, nije kralj. Imam jednu zamerku, Vi ste Mićo gospodin čovek, i nemojte ovim sitnim dušama uopšte da upućujete ružne reči, nisu dostojni vaše reči, ni ružne. Ništa ne zameram, samo to što činite sebi – rekla je gledateljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miroslav Pržulj (@lepimica_)

Ja sam sklon tim psovkama, nisam se nikad ni pravdao. Isto tako primam uvrede, ali kad mene neko psuje, onda je to simpatično, a kad ja kažem, onda je surovo. Možda je to moja greška, jer želim nekom da skrenem pažnju, ali video sam da nema pomoći. Izdan sam sto puta, to ništa nije novo. Oni od sebe prave cirkus – odgovorio je Mića.

Kako može da ti bude neko prijatelj, ko u bilo kom smislu, nipodaštava tvoju devojku – upitala je potom gledateljka Boru.

PROČITAJTE: Bora Santana iskreno: Mirela i Milica Kemez su LJUTE na mene!

Ja sam Jeleni skrenuo pažnju, ono na karaokama, i ona je meni rekla da je htela da potkači Milicu. Rekla mi je da će poštoivati moje izbore, i da ona nju ne mrzi – pravdao se Bora.

Bora je uvek stajao na starnu Jelene, a sad kad je Milica postala neko i nešto, sad su svi dobri sa Milicom. Nju su vređali najstrašnije, počev od njenog dečka, pa Jelene…Bora je promenio odnos na bolje posle Zadruge. Ali ja znam da tebe za nju boli k***c – dobacio je Mića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bora Santana (@borasantana)

Kakav si ti njoj prijatelj? Šta si joj učinio u životu? Imaš ti nešto protiv mene? Nemoj da se mangupiraš sad ovde, smiri se malo matorčino matora – odbrusio je Santana.

Zato što lažeš! Konjino smrdljiva – vikao je Mića i time produbio konflikt sa Borom, a umalo je došlo do tuče, zbog čega je bio cenzurisan program.

FOTO: PRINTSCREEN / YOUTUBE PRINTSCREEN