Star

28 Avgusta, 2020 21:00

Lepi Mića ocrnio Pešićku! „Ima stomak od ALKOHOLA, ne sme da se skine jer joj se svi smeju!“

I dok svi hvale Jelenu Pešić da je jedina smerna i moralna zadrugarka, Zorica Marković i Lepi Mića ne mogu očima da je vide!

Zaratili na ‘krv i nož’!

Pevač tvrdi da bi se i ona i te kako skinula i imala se*s u Zadruzi da je sigurna u sebe i svoj izgled.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐉𝐞𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐏𝐞š𝐢ć 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@jelena_pesic_official) дана

Čuo sam da Jeca Pešić odbija slikanje u kupaćem kostimu, kao šatro neće da se razgoliti, sramota je jer navodno nije starleta. E pa ja ću da vam kažem šta je zapravo prava istina. Ona ima neko bezvezno zdepasto dupe i napred stomačinu. Pa ona se sve vreme u rijalitiju na bazenu krila i vezivala nešto preko stomaka da joj se ne smeju. Pa u bazen je ulazila obučena. Ima viseći stomak od alkohola. Zubi su joj užasni za njene godine, a usta su joj prava septička jama – tvrdi Mića i nastavlja još žešće:

View this post on Instagram

Javljam se iz druge dimenzije 💥

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on

Ona se mnogo ufurala, misli da je mnogo bitna i poznata. Ona meni liči na prodavačicu bele tehnike. Misli da je Merlin Monro. Pokušala je da navata Marka Miljkovića, ali je i on šutnuo. Devojka ulazi u tuđe veze, meša se, a nema dečka ni na vidiku. Laže ljude da neće da se slika u kupaćem jer šatro nije ona iz te priče, a ne kaže da je sramota jer je ružno građena – rekao je za naš tabloid Mića koji je sigurno imao prilike da vidi Pešićevu u svim izdanjima dok su zajedno boravili u Beloj kući.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: Rajko Ristić