lepota Tanje Bošković svet novine svet portal
Svet

May 16, 2024 18:15

By

Slika koju niste nikad videli: Vanvremenska lepota Tanje Bošković ostala zaključana u zanosnoj Loli Golubović FOTO

Lepota Tanje Bošković neprikosnovena je

Proslavljena glumica Tanja Bošković oduvek se mogla pohvaliti prirodnim i zanosnim izgledom, za njom je svojevremeno uzdisala cela Jugoslavija, a ona je i danas simbol neprevaziđenog šarma i harizme. Lepota Tanje Bošković bila je u fokusu mnogih čim se pojavila kao i njeno graciozno držanje i zanosna figura.

 lepota Tanje Bošković svet novine svet portal

Foto: Ata Images

Vanvremenska lepota Tanje Bošković ostala zaključana u zanosnoj Loli Gilubović, svi je tako pamte 

Kultne serije u kojima je igrala su i danas popularne, pa tako ne postoji generacija koja nije odrastala uz Lolu Golubović, a Tanja je i danas jedna neposredna, komunikativna i nasmejana žena.

Pročitajte Ovo je Tanja Bošković rekla o snaji Katarini, evo kako ona izgleda (FOTO)

Glumica ne krije da je priroda jedini “krivac” za njen izgled, a kako je i sama jednom prilikom rekla, ne voli da se šminka, mada, složićemo se, i nema potrebe. Lepota Tanje Bošković ogleda se u žaru koji je celu svoju karijeru demonstrirala u serijama, filmovima i na daskama koje život znače te je zato bila jedna od najlepših i najautentičnijih.

 lepota Tanje Bošković svet novine svet portal

Foto: ATA images

Vanvremenska lepota Tanje Bošković zauvek će se ogledati u njenoj duši 

Na jednoj Instagram stranici posvećenoj velikim legendama srpske kinematografije pojavila se Tanjina fotografija iz mladosti.

Pročitajte Ta diva koju gledate na televiziji, OVO JE ISTINA O NJOJ – Progovorila SESTRA Tanje Bošković, otkrila sve o komplikovanom odnosu (FOTO)

Ona pozira u bundi, sa cigaretom u ruci i sa raskošnim talasima u kosi. U opisu fotografije stoji nekoliko rečenica koje je uputila jednom prilikom Sergeju Trifunoviću, a koje će vam sigurno pokazati svu veličinu Tanjine ličnosti.

 lepota Tanje Bošković svet novine svet portal

FOTO: ATA images

Jednom zgodom, posle neke probe u Ateljeu 212, izađoh na ulicu, pored mene se stvori Tanja Bošković, gospođa, dama, ortak, i seks-simbol svih naših mladosti. Gledam te, sine… sve ti Bog dao. Lep si, pametan, zgodan, talentovan, šarmantan, duhovit, inteligentan… Al’ si pust. Bože ti sačuvaj – napisao je Sergej u svojoj knjizi.

Sliku prelepe Tanje Bošković iz nekadašnjih vremena POGLEDAJTE OVDE!

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images