Lepota Tanje Bošković
Svet

30 Decembra, 2022 13:15

Definicija lepote ogleda se u fotografiji koju Tanja Bošković krije ceo život, evo šta je na njoj FOTO

Lepota Tanje Bošković neprolazna je

Proslavljena glumica Tanja Bošković oduvek se mogla pohvaliti prirodnim i zanosnim izgledom, za njom je svojevremeno uzdisala cela Jugoslavija, a ona je i danas simbol neprevaziđenog šarma i harizme.

Pročitajte: Tanja Bošković tukla i kinjila koleginice – Priznala zašto je to radila i kako se sada oseća zbog svega

Glumica Tanja Bošković na ivici suza

Foto: Ata Images

Kultne serije u kojima je igrala su i danas popularne, pa tako ne postoji generacija koja nije odrastala uz Lolu Golubović, a Tanja je i danas jedna neposredna, komunikativna i nasmejana žena. Glumica ne krije da je priroda jedini „krivac“ za njen izgled, a kako je i sama jednom prilikom rekla, ne voli da se šminka, mada, složićemo se, i nema potrebe.

Pročitajte: Ovo je Tanja Bošković rekla o snaji Katarini, evo kako ona izgleda (FOTO)

Foto: ATA images

Na jednoj Instagram stranici posvećenoj velikim legendama srpske kinematografije pojavila se Tanjina fotografija iz mladosti. Ona pozira u bundi, sa cigaretom u ruci i sa raskošnim talasima u kosi. U opisu fotografije stoji nekoliko rečenica koje je uputila jednom prilikom Sergeju Trifunoviću, a koje će vam sigurno pokazati svu veličinu Tanjine ličnosti.

Pročitajte: Ta diva koju gledate na televiziji, OVO JE ISTINA O NJOJ – Progovorila SESTRA Tanje Bošković, otkrila sve o komplikovanom odnosu (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beogradski mesec (@beogradskimesec)

Jednom zgodom, posle neke probe u Ateljeu 212, izađoh na ulicu, pored mene se stvori Tanja Bošković, gospođa, dama, ortak, i seks-simbol svih naših mladosti. Gledam te, sine… sve ti Bog dao. Lep si, pametan, zgodan, talentovan, šarmantan, duhovit, inteligentan… Al’ si pust… Bože ti sačuvaj – napisao je Sergej u svojoj knjizi.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images