Lice Ane Nikolić
Svet

31 Decembra, 2022 12:30

Sva izgrebana i u ožiljcima: Lice Ane Nikolić je umorno od svega, tuga FOTO

Lice Ane Nikolić potpuno drugačije

Pop pevačica Ana Nikolić nedavno je zaprepastila javnost svojim izgledom. Otkako je kročila na muzičku scenu ona ne prestaje da intrigira javnost at ema koja izaziva reakcije i koja je jedna od komentarisanijih na društvenim mrežama svakako jeste njen izgled.

Ovog puta bilo je to lice Ane Nikolić koje je šokiralo javnost.

Pročitajte: Nikad više netrpeljivosti, netolerancije i mržnje – Ana Nikolić optužila Rastu za nedelo prema ćerki FOTO

Foto: ATA images

Naime, iako se na neko vreme povukla iz javnosti, pevačica se oglasila za medije povodom tragične smrti sina Marine Tucaković, tekstopisca Milana Radulovića Laće sa kojim je negovala blizak prijateljski odnos, te svoje emocije podelila u intervjuu za jednu televiziju.

Budući da veliku pažnju javnosti privlači svakim potezom i u svakom pogledu, očekivano je i sada izbila u prvi plan kada je vidno potrešena i uznemirena stala ispred kamere, a izgled Ane Nikolić ovog puta je izazvao podeljene komentare, piše Story.

Pročitajte: Problemi sa Tarom – Ana Nikolić otkrila sa kojom NEVOLJOM se susrela u odgajanju ćerke

Foto: Printscreen

Potpuno slomljena zbog pomenutog tragičnog događaja,vidno rastrojena i ispijena, Ana je svojom pojavom izazvala podeljene komentare na društvenim mrežama i dok njeni verni fanovi u superlativu komentarišu svako njeno javno izlaganje i izgled, mnogi su zabrinuti najnovijim njenim izdanjem komentarišući da od one izazovne „devojke od čokolade“ nije ostalo ni traga.

Ono što je svima takođe zapalo za oko jesu brojni ožiljci na Aninom licu te se mnogi pitaju šta se desilo sa pevačicom koja je svojevremeno blistala u punom sjaju.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images