Lice Branke Pujić svet novine svet portal
Svet

June 15, 2024 14:15

By

Tajni recept Branke Pujić zbog kojeg u sedmoj deceniji izgleda nestvarno: Glumica na ovaj način neguje lice i zato ne stari

Lice Branke Pujić izgleda mladoliko, glumica otkrila i zašto

Glumica Branka Pujić važi za damu sa stilom, divnu majku i suprugu, ali i veliku glumicu, te nije čudno što su joj gluma i porodica ceo život. Uz roditeljsku podršku i ljubav, glumica je naučila da voli i neguje umetnost, a to je kasnije prenela i na svoju naslednicu Anđelu, koju je dobila u braku s kolegom Draganom Jovanovićem za koji kažu da je jedan od najstabilnijih.

Lice Branke Pujić svet novine svet portal

Ata images

Lice Branke Pujić je bez bora i zategnuto

Poznata glumica voli da izgleda prirodno pa se u skladu sa tim šminka i preko dana i uveče, godinama se neguje kod iste kozmetičarke koja neagresivnim metodama čini njenu kožu zdravom i blistavom, i ide redovno kod frizera – da se ošiša i ofarba izrastak.

“Moja jutarnja nega započinje čišćenjem kože nakon čega stavim kremu za lice. Kad izlazim iz kuće, ne šminkam se puno, najčešće samo stavim blagu podlogu, maskaru i balzam za usne od mentola. Volim da izgledam blistavo, sveže, zdravo. Uveče ponovo očistim lice i namažem noćnu kremu“, rekla je Branka i dodala:

“Retko može da mi se dogodi da zaspim a da pre toga ne skinem šminku. U tu svrhu dobro mi dođe mleko za lice koje kupujem u najbližoj apoteci.”

Lice Branke Pujić svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Lice Branke Pujić u sedmoj deceniji života izgleda savršeno, a njeno mišljenje je da je dobro raspoložena žena uvek lepa i da je to preduslov za lepotu.

Pročitajte Od deponije napravili kuću kao iz bajke – Zavirite u zemunski dom Gagija Jovanovića i Branke Pujić (foto)

“Mislim da vesela i dobro raspoložena žena uvek izgleda lepo. To je preduslov za lepotu koja se kasnije samo ističe sređivanjem i odlascima kod manikira, pedikira, frizera…”

Lice Branke Pujić svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Branka otkriva da koristi prirodnu masku od domaćeg meda, a taj recept za lepotu je usvojila od svoje majke.

“Otkad je u penziji, moj tata se bavi pčelarstvom pa mama već godinama koristi masku od domaćeg meda. Odlična je – hrani i zateže kožu tako da ona nakon nje blista. Taj mamin recept za lepotu sam usvojila.”

Lice Branke Pujić svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Poznate glumica ističe da profesionalnu šminku koristi samo kada je to potrebno zbog snimanja ili slikanja.

“Usluge šminkera koristim samo ako to zahteva snimanje ili slikanje za novine, u suprotnom se sama šminkam i doterujem, čak i za važne premijere ili događaje. Nisam vešta sa mejkapom, znam lepo najjednostavnije da se našminkam. Ne volim jake karmine, sviđaju mi se oni nežnih boja koji samo osveže lice. Nokte ne sređujem u salonu jer želim da i oni, baš kao i cela ja, izgledaju potpuno prirodno, zbog toga mi je lak uvek diskretan.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images