Lice Dragane Katić
Svet

8 маја, 2023 17:00

Voditeljka neprepoznatljiva: Lice Dragane Katić nakon operacije više nije isto, da li je preterala FOTO

Lice Dragane Katić drugačije je

Dragana Katić karijeru je počela davne 1986. godine. Iako je toliko dugo na malim ekranima, čini se da je vreme za nju stalo.

Pročitajte Dragana Katić je ovog dasu krila godinama – Lep je, mlad i očigledno je koliko je voli FOTO

Voditeljka Dragana Katić

ATA images

Štaviše, kako decenije prolaze, ona izgleda sve mlađe. Iako živimo u eri kada nam za večnu mladost nije potreban nikakav čudesan eliksir, već dometi medicine, kozmetike i estetike, popularna voditeljka kaže da nije radila neke drastične korekcije.

Pročitajte Dragana Katić teško bolesna – Guši se i otežano diše, nikad više pred kamere

Stajling Dragane Katić

Rajko Ristić

− Na sebi nisam uradila ništa veliko, iste su mi uši, isti nos… Možete da vidite kako su mi drugačije obrve jer sam ih istetovirala. Razlog je što su moje prirodne bile jako spuštene i postajalo mi je sve teže da se našminkam – rekla je jednom prilikom.

Pročitajte Dragana Katić otvara vrata svog doma, detalji uređenja i harmonija koja će vas inspirisati (foto)

Emotivni status Dragane Katić

Rajko Ristić

Jedini hirurški zahvat kojem se Dragana podvrgla je blefaroplastika, podizanje očnih kapaka, no priznaje da za njen izgled najviše zasluga imaju svakodnevna nega i opšta briga za telo:

− Uradila sam to pre 16 godina jer su mi gornji kapci bili jako otečeni i spušteni, u tolikoj meri da su mi smanjivali vidno polje – piše Hello!.

Pročitajte Dragana Katić otputovala kod sina, a dočekala je snajka, i to rečima kojima se nije nadala

Rajko Ristić

Blefaroplastika je zaista mnogima pomogla da progledaju. Ova hirurška intervencija je vrlo efikasna, a njome se odstranjuje višak kože i masnog tkiva sa gornjih i donjih kapaka ili sa oba. Zahvat se radi pod anestezijom, traje najviše dva sata, a šavovi se uklanjaju posle nedelju dana. S druge strane, spušteni kapci su mnogim poznatim damama zaštitni znak, pomenimo tek svetske lepotice Blejk Lajvli i Ketrin Zitu Džouns.

Instagram

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Rajko Ristić